Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na RockLive Festival u koprivnički Kampus

Let3
Foto: Kristina Štedul-Fabac/Pixsell
1/4
PR
Autor
PR članak
16.08.2011.
u 16:14

Darujemo ulaznice za RockLive Festival koji će se održati u koprivničkom Kampusu (bivša vojarna „Ban Krsto Frankopan“) od 1. do 3. rujna 2011.

Organizacija RockLive Promotion predstavlja prvi RockLive Festival koji će se u koprivničkom Kampusu (bivša vojarna „Ban Krsto Frankopan“) održati od 1. do 3. rujna 2011.

Ova trodnevna zabavno-glazbena manifestacija okupiti će niz poznatih i kvalitetnih glazbenih imena, te također velik broj popratnih sadržaja. Do sada objavljeni izvođači koji će nastupiti na festivalu su poznati makedonski D.J. Kiril Džajkovski koji u Koprivnicu dolazi prvi put zajedno sa cijelim pratećim bendom i pjevačom Ghetto Priestom, zatim najbolji mađarski bend - D'N'B atrakcija Brains, provjerene domaće glazbene snage Let 3, Gustafi, Elemental, Overflow, Pips, Chips & Videoclips, Postolar Tripper, Cold Snap, RHCP Real Tribute iz Novog Sada, te niz mladih demo izvođača.

Glazbeni program odvijati će se na velikom stageu svakog dana od 18h, dok će čak 3 manja stagea biti rezervirana za različite stilove i to – „Distortion stage“ za rock, punk, metal, ska zaljubljenike, „Electronic stage“ za ljubitelje elektronske glazbe, te „Bassbeat stage“ na kojem će uživati svi koji vole reggae, hip-hop, d'n'b i dubstep.

Tu je i posebna chill out zona za dnevno opuštanje, besplatan kamp, paintball teren po promotivnim cijenama, skate park na kojem će u suradnji sa Warehouseom biti održano „Skate & Bmx natjecanje“, besplatno kupanje 2 sata dnevno na bazenima Cerine, te još mnogo toga...

Vecernji.hr daruje

Ako želite na ovaj festival, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?