Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na Magazinov koncert u Boćarskom domu

Magazin
PR
Autor
PR članak
28.04.2011.
u 14:25

Darujemo 3x2 ulaznice za koncert koji će se održati u petak 6. svibnja 2011. u 20 sati

''Domaće uživo'' ide dalje! Najslušaniji radio u Hrvatskoj organizira drugi u nizu iz serije koncerata koji donose najbolje od domaće glazbene scene. Formula je jednostavna i provjerena. Na jednom mjestu u klupskoj atmosferi naći će se svi željni dobre zabave, na koncertu hit-izvođača, a DJ Narodnog radija začinit će svaki trenutak hitovima koji jednostavno tjeraju na ples!
 
Ludu koncertnu zabavu ovog puta donosi vječni Magazin. Provjereno društvo pojačano novom pjevačicom Andreom Šušnjarom dolazi u Boćarski dom svojoj zagrebačkoj publici otpjevati megahitove kao što su Kemija, Sijamski blizanci te aktualni Još se ne bi udala. Osim toga, tu su i besmrtni hitovi kao što su Kokolo, Oko moje sanjivo, Sve bi seke ljubile mornare, Put putujem. Od Ljiljane Nikolovske do Andreje Šušnjare Magazin je svoje obožavatelje okupljao generacijama, a svi će se oni jednako dobro zabavljati u petak 6. svibnja na ''Domaćem uživo'' u Boćarskom domu.
 
Ako je suditi po premijernom koncertu , kada je za odličnu atmosferu u Boćarskom bila zadužena Colonia, ljubitelji domaće glazbe mogu odahnuti jer se od sada za dobar provod, nezaboravni izlazak i vrhunski show brine njihov omiljeni radio.  
 
Cijena ulaznice za koncert "Domaće uživo uz Magazin" iznosi vrlo pristupačnih 60 kn kako bi u svirci omiljenog benda i glazbi najdražeg radija mogli uživati baš svi! Za zagrijavanje je zadužen domaćin, Narodni radio, koji sve posjetitelje časti jednim besplatnim pićem!
 
Upišite petak kao dan za tulum, kupite kartu i budite dio spektakla Domaće uživo! Do tada plesni i pjevački repertoar možete uvježbati uz Narodni radio gdje je zagrijavanje već počelo!

Vecernji.hr daruje

Ako želite uživati u grupi Magazin, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?