Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na festival "Hideout" na Zrće

hideout festival (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
04.05.2011.
u 14:10

Darujemo 5x2 ulaznice za Hideout festival, 01.do 03. srpnja i to u klubovima Papaya i Aquarius na Zrću, otok Pag

Najveći engleski festivalski-event konzorcij koji okuplja razne DJ zvijezde i uzdanice iz svih krajeva svijeta odabrao je prekrasni hrvatski otok Pag, te poznate klubove Papaya i Aquarius na Zrću kao 'ujedinjeno' mjesto zbivanja izrazito velikog i dinamičnog festivala ovog ljeta.

Papaya & Aquarius zajedno na dvije pozornice velikog Hideout-a festivala, 30 izvođača na jednom mjestu, bogati glazbeni opus stilova i žanrova- pretvorit će prekrasnu plažu Zrće u nezaboravnu glazbenu manifestaciju HIDEOUT.

Od 1.-3. srpnja ove godine bogatu festivalsku sezonu otvorit će najveći engleski konzorcij „evenata , koncerata i festivala“ koji ekskluzivno za ovu priliku okuplja veliki broj DJ zvijezda, producenata i glazbenika općenito na jednom mjestu. Otok Pag i popularna plaža Zrće izabrana je kao „ujedinjeno“ mjesto zbivanja izrazito velikog i dinamičnog festivala kojeg krase velikani poput Sven Vath, 2 Many Djs (Live), Crookers, Marco Carola, Eric Prydz

Earlybird ulaznice na britanskom tržištu za ovaj festival planule su u rekordnom vremenu te se procjenjuje kako će na Hideout-u već prve godine plesati nekoliko tisuća britanskih turista. Bogati program Hideout-a odjeknuo je jako i u čitavoj regiji pa tako svaki dan stižu potvrde dolaska mngobrojnih turista iz Slovenije, Srbije i BiH ali i domaćih iz Hrvatske.

Hideout je projekt festival koji se odvija na najpopularnijim lokacijama svijeta a trenutno je ova na Zrću u top 10 svjetskih destinacija te može stati bok uz bok sa Ibizom, Miamiem, Mykonosom, Australijom i drugim party obitavalištima.

Jedan od organizatora ovog usitinu zanimljivog projekta, Warehouese Project iz Manchestera najavljuje dolazak oko 10 000 turista na Hideout festival. Bogati festivalski menu služit će se u klubovima Papaya i Aquarius te na ekskluzivnim party brodovima.

Vecernji.hr daruje

Ako želite na ovaj event, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?