Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nagradni kviz brzine "Profil knjiga"

profil
Foto: Profil
PR
Autor
PR članak
09.07.2014.
u 10:26

Sudjeluj u nagradnom kvizu, budi najbrži i na plaži uživaj u najpopularnijim knjigama. Želimo ti puno sreće i puno lijepih trenutaka uz Profilovu biblioteku!

PRIREĐIVAČI NAGRADNOG KVIZA
Nagradni kviz brzine "Profil knjiga" raspisuje: Večernji list d.o.o. (OIB: 92276133102), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb i Profil knjiga d.o.o. (OIB: 43192548848), Kaptol 25, 10000 Zagreb (dalje: priređivačii) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog kviza brzine.

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNOG KVIZA
Nagradni kviz brzine, u kojem se traži igrač koji će u najkraćem vremenskom periodu točno odgovoriti na postavljena nagradna pitanja, raspisuje se u svrhu promocije elektronske publikacije www.vecernji.hr koje je priređivač Večernji list d.o.o. nakladnik te  Profil knjiga d.o.o. Nagradni kviz traje od 09.07.2014. godine do 20.08.2014. godine na web adresi vecernji.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada sastoji se od nagrada:
Dvije najprodavanije knjige svakog tjedna.

PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom kvizu brzine imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, osim zaposlenika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji odgovore točno na sva pitanja u kvizu i ispune kontakt obrazac svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, grad, adresa e-pošte, telefon) na vecernji.hr. Pravna osoba ne može biti sudionik nagradne igre. Prijavom na nagradni kviz prihvaćaju se Pravila kviza.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NAGRADNOG KVIZA
Nagradni kviz traje od 09.07.2014.godine do 20.08.2014., a dobitnici se izvlače svakog tjedna u petak. Igrač koji je točno odgovorio na nagradna pitanja u najkraćem vremenskom roku osvaja nagradu navedenu u članku Fond nagrada. Dobitnik će biti objavljen na web adresi vecernji.hr tijekom trajanja nagradnog kviza svakoga petka.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnik ovog kviza  bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 10 dana od dana završetka kviza. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada nije prenosiva na treću osobu ili zamjenjiva za novac.

SUDIONICI U NAGRADNOM KVIZU
Sudionici ovog nagradnog kviza ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom kvizu, sudionici prihvaćaju Pravila ovog kviza. Svi sudionci nagradnog kviza prihvatom ovih pravila ujedno prihvaćaju primanje newslettera Večernji lista d.o.o. i Profil knjige d.o.o. Sudionici u nagradnom kvizu – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradnog kviza.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom kvizu. Svi sudionici za koje se utvrdi da su sudjelovali u kvizu na prijevaran način, osobito korištenjem zlonamjernih programa, bit će isključeni iz baze igrača te će protiv njih biti pokrenuti odgovarajući postupak.

POREZI
Pobjednici kviza ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog kviza te Priređivača nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KVIZA
Nagradni kviz brzine može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Priređivača bez posebnog obrazloženja.

Večernji list d.o.o. i Profil knjiga d.o.o.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?