Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dan iz snova uz vaše omiljene likove

Foto: PR
PR
Autor
PR članak
26.08.2015.
u 15:24

Na kraju dana očekuje vas veliki tulum s Lanom Jurčević i puštanje balona dobrih želja

Omiljeni dječji magazin Radost po običaju misli na svoje vjerne čitatelje te im je priredio nezaboravno iznenađenje, druženje s njihovim najdražim maskotama. U subotu 5. rujna posjetite Point shopping centar i zabavite se kao nikad.

U zabavnom kutku pripremili smo razne likovne i kreativne radionice, na kojima ćete cijeli dan moći crtati, slikati i izrađivati različite predmete uz naše edukatore. Fora radionice pripremile su mnoštvo pokusa koje ćete naučiti izvoditi samostalno i moći isprobati i kod kuće. Male robotičare očekuje druženje s robotima, naučit će kako programirati i što sve mogu s njima.

Pripremili smo i Malu školu štednje s jednostavnim kvizovima na temu novca i štednje  u obliku kola sreće – svako dijete koje sudjeluje u kvizu i točno odgovori na pitanje dobiva dar. Tijekom cijelog dana moći ćete se fotografirati sa svojim najdražim likovima i ponijeti fotografije kao uspomenu na ovo nezaboravno druženje.

A na kraju dana očekuje vas veliki tulum s Lanom Jurčević i puštanje balona dobrih želja. Pridružite nam se na najuzbudljivijoj zabavi s maskotama jer vas očekuju brojna iznenađenja i nagrade u subotu 5. rujna u Point shopping centru, uz partnera projekta Hypo Alpe Adria banku, te prijatelje projekta Inu i CineStar.

Vidimo se!

PROGRAM

JUTARNJI PROGRAM - Kids Corner

10 - 13 EDUKATIVNO ZABAVNE RADIONICE

-> Fora radionice

-> Radionica o štednji

-> Likovna radionica

-> Facepainting

PODNEVNI PROGRAM - Terasa Point shopping centra

16 -17

-> Face painting

16 - 18

-> Fotkanje s maskotom (fotografija na dar)

18 - 19

-> Preuzimanje balona i ispisivanje želja

19.00

Puštanje balon želja uz odbrojavanje

19 - 20.30

Koncert Lane Jurčević

Želite prijaviti greške?