Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker:

Najvažnije je da ćemo imati predstavnika u finalu, a večeras sam uz Real

Igor Štimac, Davor Šuker, Alen Bokšić, Igor Tudor (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
23.04.2014.
u 14:02

- Kao bivši igrač Real Madrida, a svi očekuju pobjedu Bayerna jer ga smatraju kompletnijim i boljim, večeras ću biti za Real Madrid - rekao je Šuker.

Boraveći u Specijalnoj bolnici za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina u Zaboku, predsjednik HNS-a Davor Šuker na molbu novinara kratko se osvrnuo na večerašnju utakmicu između Bayerna i Real Madrida.

Kazao je da je u kontaktu s oba naša igrača, a i Mandžukiću i Modriću poslao je poruku u kojima im želi svu sreću. Kako nije mogao ići na ovu utakmicu, sljedećeg utorka bit će na utakmici u Münchenu.

- Kao bivši igrač Real Madrida, a svi očekuju pobjedu Bayerna jer ga smatraju kompletnijim i boljim, večeras ću biti za Real Madrid. Inače, najvažnije je da imamo dva predstavnika u polufinalu, a onda ćemo u finalu u Lisabonu imati sigurno jednog predstavnika – kazao je Šuker.

>> Tko je bolji? Obojica su krenula iz progonstva i preko Dinama stigla u vrh
>> Ancelotti: Odluka o nastupu Ronalda na dan utakmice

Komentara 4

SE
sestrićna
15:43 23.04.2014.

šuker legendaaa

FU
fullmark
20:08 23.04.2014.

Koji panj, majko božja!!!!

DU
Deleted user
15:10 23.04.2014.

Opet si na pogresnoj strani gospodine Suker………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije