Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEO RAZOČARAO

Messi na udaru: Pretrčao samo kilometar i pol više od golmana Pinta

Lionel Messi
Foto: Reuters (Ilustracija)
10.04.2014.
u 10:46

Marca je iskopala podatak kako je Lionel Messi na uzvratnoj utakmici četvrtfinala na Vicente Calderonu pretrčao sam 6,8 kilometara.

Lionel Messi očekivano se, dan nakon ispadanja Barcelone iz Lige prvaka protiv Atletica, našao na udaru španjolskih medija.

Čini se s razlogom, jer Marca je iskopala podatak kako je Argentinac na uzvratnoj utakmici četvrtfinala na Vicente Calderonu pretrčao samo 6,8 kilometara.

To je tek kilometar i pol od golmana Katalonaca Josea Pinta, koji je pretrčao čak 5,3 kilometara.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Kod Barce najviše je pretrčao Xavi, 11,8 kilometara, a uz njega jedini koji je pretrčao više od 11 kilometara bio je Jordi Alba (11,5).

Kod Atletica najveću kilometražu prošao je Koke, strijelac jedinog gola na utakmici. On je u 90 minuta istrčao 12,3 kilometara.

>> Junak Koke: 'Nastavljamo sanjati, ova momčad nema granica'
>> Mandžukić inicirao veliki preokret Bayerna, Atletico izbacio Barcelonu!

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:55 10.04.2014.

koliko ga placaju dosta i trci

SP
spirajzlin
12:19 10.04.2014.

najnadopingiranijeg sportaša napustio doping...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije