Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo...

Znate li koje su osobine muškaraca najpoželjnije? S ovima najlakše dolaze do seksa!

Shutterstock
21.01.2024.
u 21:13

Činjenica je da neki muškarci lakše dolaze do seksa nego drugi, a tajna toga mogla bi se skrivati u vašoj osobnosti

Prema većini stručnjaka, od muškaraca se općenito očekuje da imaju veći seksualni nagon u usporedbi sa ženama. Gotovo sve studije vezane uz spol to potvrđuju. Muškarci češće razmišljaju o seksu, češće ga traže i još je vjerojatnije da će se izložiti opasnosti samo zbog mogućnosti seksualnog susreta, piše Medium.

Žene su u prosjeku samo selektivnije s kim će spavati, uglavnom zbog socijalizacije i toga što imaju više za izgubiti ako zatrudne. Prema YouGov anketi u kojoj je sudjelovalo više od 7000 ljudi, oženjeni muškarci (39%) su vjerojatnije nego udane žene (22%) izjavili da bi željeli imati više seksa

VEZANI ČLANCI:

No, činjenica je da neki muškarci lakše dolaze do seksa nego drugi, a tajna toga mogla bi se skrivati u vašoj osobnosti. Naime, Istraživanje koje je provedeno na Queensland University of Technology pokazalo je da se muškarci s određenim karakternim osobinama seksaju češće nego ostali. 

Pokazalo se da muškarci koji su otvoreni, emotivno stabilni, ugodni ili savjesni najlakše dolaze do seksa. Istraživanje u kojem je sudjelovalo 3000 muškaraca i 1500 žena koji su dali podatke o svom seksualnom životu pokazalo je da je za muškarce bitno kakvu osobnost imaju kad je riječ o tome koliko se seksaju, dok kod žena nije toliko. 

"Pronašli smo ključne razlike između muškaraca i žena kad je riječ o učestalosti seksualnih odnosa, ali i broju potomaka. U usporedbi sa ženama, kod muškaraca postoji puno više faktora koji utječu na to hoće li se poseksati, što objašnjava velike varijacije u tome koliko često se seksaju", objasnio je doktor Stephan Whyte koji je vodio istraživanje. Otvorenost je bila jednako bitan faktor kod muškaraca i žena, ali se pokazalo da su kod muškaraca bitne i neke druge osobine. 

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Komentara 1

VS
vrbe.sadim
08:33 22.01.2024.

Daleko najvažnija osobina muškarca je suptilno davanje do znanja kako je spreman rabiti "G" (geldtasche) točku kako bi potencijalnoj partnerici pružio potpuno zadovoljstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije