Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fino će mirisati

Zidovi su poprimili sivu boju? Očistite ih ovom metodom i bit će kao novi

Tanya/TikTok
06.08.2021.
u 09:30

Napravite domaće sredstvo od samo tri sastojka.

U koju god boju ih obojili, zidovi će nakon nekoliko godina poprimiti sivi ton, a ako se u kući puši, onda i žućkasti. Umjesto da kupujete kantu boje i svu opremu koja je potrebna za osvježavanje prostorije, pokušajte ih prvo očistiti.

U zdjelu pomiješajte vodu, soda bikarbonu i dosta sredstva za dezinfekciju. Namočite u tekućinu valjak za bojanje zidova i premažite je po cijeloj površini. Ako je potrebno, ponovite postupak.

Osim što će biti kao novi, zidovi će odlično mirisati, a kako tvrdi autorica ovog recepta za domaće sredstvo, provjereno skida i mrlje od bojica i flomastera koje su napravila djeca, piše The Sun.

@tanyahomeinspo

A hack you wish you'd known😳 ##homehacks ##cleaninghacks ##tanyahomeinspo ##cleanwithme ##ukcleaning ##cleantokuk ##cleaningtips ##hometips

♬ eyeland gyal eyeland gyal me a trinimican gyal - Worship Nicki ❤️

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije