Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su ga nazvali genijalnim

Žene oduševljene viralnim TikTok trikom za brijanje nogu: ‘Štedi puno vremena!’

Shutterstock
09.08.2023.
u 13:30

Korisnica TikToka po imenu Lauren Henderson podijelila je trik nakon što je vidjela video o tome kako to učiniti i priznala da ju je jednostavna promjena njezine rutine "zauvijek promijenila"

Kada je riječ o dlakama na tijelu, sve je stvar osobnih preferencija. Nekima će se možda svidjeti prirodniji izgled, dok će se drugi odlučiti za brijanje, depilaciju ili uklanjanje laserom. Ali to može biti dugotrajno, au nekim slučajevima i bolno - pogotovo ako ste nespretni prilikom brijanja. Neprestano se britvom brijem po gležnjevima, što očito nije idealno, piše Mirror.

Međutim, korisnici društvenih medija nedavno su tvrdili da su naišli na način da to potpuno izbjegnu i uštede vrijeme dok briju noge - a viralna tehnika brzo je označena "genijalnom".

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t🤯 thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack ♬ original sound - Lauren Henderson

Korisnica TikToka po imenu Lauren Henderson podijelila je trik nakon što je vidjela video o tome kako to učiniti i priznala da ju je jednostavna promjena njezine rutine "zauvijek promijenila". "Moram vam pokazati životni trik koji sam naučila na TikToku. Mislim, uči li itko drugi toliko o životu putem TikToka ili sam to samo ja? Voljela bih da se mogu sjetiti djevojke koja je objavila video, ali vidjela sam to i zauvijek me promijenilo. Radi se o brijanju nogu, pa ako brijete noge, slušajte! Tehnika brijanja je laka za izvođenje, sve što zahtijeva je da neprestano držite britvicu uz kožu dok se brijete, tako da nakon što se popnete uz nogu, ne uklanjate britvicu prije nego što je vratite prema dolje. Jutros sam to učinila, pa uzmite svoju britvicu! Znate kako nasapunamo noge i brijemo se, i radimo sve to, zar ne? Pogrešno! Tako pogrešno! Pokušajte ovo umjesto toga: brijte se, ali nemojte dizati britvicu. Doslovno mi je trebalo pet sekundi po nozi da obrijem noge jutros, to je najbrže što mi je trebalo u životu. A možete ići preko koljena, i ne smeta vam"

Više od 123 000 ljudi svidjela se Laurenina objava i mnogi su je hvalili. Jedna osoba koja je to isprobala napisala je: "Brijala sam se na ovaj način više od 20 godina, ali sam smatrala da je to samo moja lijena metoda." Druga je odgovorila da je to "genijalno". 

Treća korisnica je priznala: "Isprobala sam to iz znatiželje i stvarno radi! .Samo u slučaju da netko oklijeva. nema rezova, ništa osim glatkih nogu." Dok je netko drugi tko je testirao metodu dodao: "ZNAM!! Radim to 2 tjedna... imam 45! Ma daj!! To je nevjerojatno."

Ovo je najčešća pogreška koju mnogi rade nakon tuširanja, prema mišljenju dermatologa!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije