Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prešla granicu

Žena tražila trudnu šogoricu da prije njezina vjenčanja izgubi kilograme – poslala joj i plan prehrane

Shutterstock
12.02.2021.
u 13:30

"Razgovarao sam sa sestrom i rekao joj da to nije uredu, a ona me optužila da joj želim uništiti veliki dan. Rekao sam da nećemo doći i bacio pozivnicu u smeće", rekao je.

Anonimni muškarac ispričao je nesvakidašnju situaciju koja se dogodila u njegovoj obitelji i izazvao lavinu burnih komentara drugih korisnika.

Naime, njegova sestra udaje se za mjesec dana, pa je poslala pozivnice svim uzvanicima. Među njima je, naravno i njegova supruga koja je u drugom stanju. Kako sestra želi da sve ispadne savršeno na njezin poseban dan, razmišljala je o svim detaljima, pa je tako došla na ideju da od uzvanika zatraži da se ne udebljaju prije vjenčanja, a svima je čak i ''velikodušno'' poslala plan prehrane i zamolila da ga se drže, prenosi Mirror.

"Supruga je otvorila pozivnicu i pružila mi je u suzama. Kada sam vidio da joj je moja sestra poslala plan prehrane za 30 dana i uvjetovala da se ne udeblja, bio sam užasnut. Ostao sam bez teksta i nisam znao kako reagirati. Ne znam čija je ovo ideja, ali grozna je", napisao je.

Kada je malo bolje pročitao plan prehrane shvatio je i da nije primjeren za njegovu suprugu. "Na neke namirnice supruga je alergična."

Vrijeme je krafni: Pogledajte kako se rade u hotelu Esplanade!

"Razgovarao sam sa sestrom i rekao joj da to nije uredu, a ona me optužila da joj želim uništiti veliki dan. Rekao sam da nećemo doći i bacio pozivnicu u smeće. Da stvar bude gora, kada je mama čula za cijelu situaciju, rekla je kako bih trebao više podržati sestru i da supruga to ne bi trebala shvatiti osobno jer je plan prehrane poslan svim gostima. Podsjetio sam je da je supruga trudna. Raspravljali smo 30 minuta, a onda sam poklopio slušalicu."

Korisnike Reddita pitao je je li krivo postupio, a oni su svojim burnim reakcijama usmjerenima prema sestri i majci pokazali da mu pružaju podršku. "Mogao bi ti sestri poslati plan za promjenu osobnosti", napisala je jedna osoba, a druga je rekla da svi gosti mogu smršavjeti, ali sestra svoju ružnu osobnost ne može popraviti.

Vjenčanje u suzama: Mladenka koja umire od raka izrekla sudbonosno ''da''

1/1

Komentara 2

NE
nešperlin
20:11 12.02.2021.

Možemo mijenjati sebe,ne druge. Ne mora se družiti s nekim ak joj se ne sviđa,pa makar i šogorica . A tovrijedi i obrnuto. Pa se mogu sretati samo na sprovodima, ak joj je pokojnik bio po mjeri

MO
montello
18:01 12.02.2021.

kako je zločesta zeli skandal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije