Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična metoda

Djevojka ispričala kako se osvetila ljubavnici bivšeg dečka, ljudi ne mogu vjerovati što je napravila

TikTok
02.02.2021.
u 10:30

Njezin video brzo je postao viralan, a mnogi nisu skrivali oduševljenje njezinim potezom.

Svaka izdaja u vezi je iznimno bolna, pogotovo kada je u pitanju varanje, ali jedna djevojka otkrila je kako je preboljela takvu situaciju osvetivši se ljubavnici bivšeg dečka na jedinstven i zanimljiv način, kako piše Daily Mail.

Jade Purvis iz Škotske na svom TikTok profilu otkrila je kako su se ona i njezin sadašnji suprug upoznali zahvaljujući bivšim partnerima. Njezin zaručnik s kojim je bila tri godine i njegova djevojka s kojom je bio pet godina su ih varali. Kada su saznali što im partneri rade iza leđa htjeli su se osvetiti, pa su se odlučili vjenčati.

@jadepurvis53

REPOST bcus im like that 🤷🏼‍♀️😜 ##JDSmashingIt ##MONCLERBUBBLEUP ##viral ##fyp ##blowitupagain

♬ hopeshecheats. - Marleigh Sturgess

Na kraju su se zaljubili i ostali zajedno. "Putovao je 300 kilometara za osvetu i nikada se nije vratio kući. U braku smo već četiri godine."

Foto: TikTok/pianograndad

Njezin video brzo je postao viralan,  a mnogi nisu skrivali oduševljenje njezinim potezom. - Dobro odigrano. Drago mi je da ste sretni zajedno - glasio je jedan komentar, dok je jedna korisnica rekla: - Uvijek kažu da se sve događa s razlogom. Vi ste stvoreni jedno za drugo i želim vam još puno lijepih godina. -

Evo kako mu se godinama poslije osvetila za vrijeđanje u osnovnoj školi:

1/2
Ključne riječi

Komentara 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:01 02.02.2021.

To je vijest?

MO
montello
18:05 02.02.2021.

vidio sam igorih osveta

DA
Daniel05041986
14:13 02.02.2021.

Prestrašna osveta, užasno, grozno baš su se gadno osvetili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije