Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidite li vi problem?

Žena se pohvalila sa 'super organiziranim hladnjakom', a svi su vidjeli samo jedno: 'Užas, razboljet ćete se!'

Facebook
03.05.2022.
u 14:30

Na gornju policu, stavila je pakete mljevenog mesa, piletine i šunke, a ispod je bila košara s voćem, uz nekoliko jogurta i sokova.

Suočimo se s tim - znate da ste prava odrasla osoba kada se uzbudite zbog načina organizacije hladnjaka. I ako uživate u sređivanju vlastitog hladnjaka, sigurno volite zaviriti u tuđi i vidjeti kako je organiziran.

Ranije ovog tjedna, jedna je mama na Facebooku ponosno pokazala svoj novi način organiziranja hladnjaka s kojim, kaže, police hladnjaka puno dulje ne trebaju pranje, a uz fotografije svog hladnjaka žena je objasnila da je svaki njegov dio obložila s kuhinjskim ručnicima...

Foto: Facebook Leo Nicolier

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5

Ipak, brzo su se javili i Facebook korisnici koji ne misle da je njen način čuvanja namirnica nešto s čim se treba hvaliti; primijetili su naime, prenosi The Sun, da je na gornju policu stavila pakete mljevenog mesa, piletine i šunke, a ispod košaru s voćem, te nekoliko jogurta i sokova.

- Sirovo meso uvijek treba biti na najdonjoj polici!”, poručio joj je jedan korisnik, a jedna je korisnica dodala:"Nije važno je li polica staklena, plastična ili čak drvena; bakterije mogu lako prodrijeti/procuriti i kontaminirati druge namirnice!."

- Tako ćete se razboljeti! - poručila joj je korisnica.

A prema portalu sa savjetima za vođenje domaćinstva Good Housekeeping čini se da su kritičari bili u pravu; naime skladištenje mesa na najdonju policu smanjuje rizik od unakrsne kontaminacije i održava ga hladnijim što je mesu potrebnije nego drugim namirnicama.

Tommy (3) zaljubljen je u traktore: "Prvi put se u njemu vozio kad je bio star samo dva dana, a svako jutro obilazi kokoši i krave! Obožava životinje"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije