Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala mnoge

Žena na TikToku pokazala kako nakon 13 godina izgledaju implantanti iz grudi: 'Odvratno...'

Instagram
12.05.2022.
u 11:30

Počela se razbolijevati od implantata, a kad ih je izvadila, brzo je shvatila zašto...

Nakon što je 13 godina uživala u bujnom poprsju, jedna je žena odlučila iz grudi izvaditi implantante, a šokirana njihovim izgledom pokazala ih je na društvenim mrežama, prenosi Mirror.

Bunnie DeFord u studenome 2020. dala je izvaditi implantante punjene fiziološkom otopinom koji su joj 13 godina bili ispod prsnih mišića, a za tu odluku kaže da je ''najbolja koju je u životu donijela''. 

Vino za srce, a šampanjac za mozak? Doznajte zašto su dobra ova alkoholna pića:

1/6

“Imala sam implantate punih 13 godina, a u zadnje sam vrijeme počela osjećati razne simptome za koje nijedan liječnik nije imao objašnjenje. Kad sam vidjela kako izgledaju implantanti koji su mi bili u grudima, pomislila sam kako nije čudno da se žene zbog njih razbolijevaju. Pogledajte taj kalup. Odvratno!" rekla je u videu na TikToku.

@xomgitsbunnie 🫣🫣🫣 #SearchForWonderMom #bunniexo #explant ♬ original sound - Bunnie Xo

Naime, u njima se vide komadići koji plutaju 'zarobljeni' u fiziološkoj, a uz to su implantanti i požutjeli...

"Vađenje je bilo najbolja odluka koju sam ikad donijela: nestali su mi svi simptomi osim anksioznosti. Također, imam i više samopouzdanja sa svojim prirodnim grudima", rekla je Bunnie, a ženama koje su imale slične operacije poručila je, ako sumnjaju da im implantati uzrokuju neko stanje ili bolest, da se obavezno obrate svom liječniku.

Foto: TikTok

"Ne moramo baš toliko patiti u potrazi za savršenstvom!" zaključila je.

Njezin je video brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnoge su žene komentirale kako su sada sigurne da nikad neće na operaciju povećanja grudi.

"Više ne želim veće grudi!" napisala je jedna korisnica, a druga dodala: "Tako sam ih htjela, ali ipak ne! Hvala vam što ste bili iskreni i nama koji se nećkamo pokazali što se može dogoditi."

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije