Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom ljeta

Žena podijelila kako znati da je prevruće za prošetati psa: Koristite ovaj trik od 5 sekundi

shutterstock
21.07.2021.
u 07:00

Važno je svojim kućnim ljubimcima omogućiti dovoljno hlada i osvježenja, pa tako i izbjegavati šetnje po visokim temperaturama

Tijekom ljeta i visokih temperatura važno je osigurati da su vaši kućni ljubimci na hladnom te jednako osvježeni kao i vi. Stoga je jedna vlasnica pasa podijelila sjajan trik kako znati je li prevruće za odvesti pse u šetnju.

Sian Coffey objavila je video na svom TikTok profilu u kojem je pozivala ljude da vode više računa o svojim kućnim ljubimcima tijekom velikih vrućina, jer one mogu biti iznimno opasne za njih. 

Jadran postaje sve slaniji, a za to je kriv manjak kiše ljeti:

1/3

U videu kojeg prenosi LADBible se vidi čovjek kako šeće psa pločnikom tijekom jednog podneva, a pas brzo preskače cestu te traži spas u sjeni ispod drveta. 

- Ako ste jedan od mnogih idiota koji šetaju psa u vrućini, ne biste trebali biti vlasnik psa. Gledajte kako pas trči prema hladu, jer je pod kipuć. Ako pet sekundi ne možete držati dlan na podu, prevruće je za šetnju - objasnila je u svom videu.

Otkako je video objavljen, prikupio je gotovo 500 tisuća pregleda, a mnogi su u komentarima pokazali svoju podršku. "Svaki vlasnik psa to bi trebao znati. Ako se s tim ne slažete, vi ste problem”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik otkrio:  "Radim u pubu i toliko me živcira količina ljudi koji pse izvedu na vrućinu. Često ne donose ni vodu. Srećom je mi pružimo."

@siancoffey7

It’s infuriating ##heatwave ##uk ##dog ##dogowner ##idiots ##fypシ ##trending

♬ original sound - Sian Coffey
 
Ključne riječi

Komentara 2

MC
Mcro
07:55 21.07.2021.

Evo još jedan savjet, ako vas djete gnjavi da hoće psa upoznajte ga sa akvarijima, terarijima... Ograničen prostor u kutu stana bez šetnji po vani svakog dana bez obzira na vrstu vremenski prilika..

EP
Epil
07:48 21.07.2021.

Kakav "koristan" savjet! A da ipak pogledaju koliko je stupnjeva vani pa nece morati prljati dlanove po ulici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije