Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Žena otkrila sjajan trik: 'Evo kako ćete uvijek pokupiti onu dosadnu crtu prljavštine dok metete'

TikTok
18.06.2021.
u 07:00

Video je brzo prikupio više od 20 milijuna pregleda i gotovo tri milijuna lajkova

Svi smo se našli u toj situaciji. Nakon metenja podova, ostala vam je crta prljavštine koju nikako ne možete pomesti do kraja, tako da ostaje na podu ili se pomakne u stranu. No sada korisnica TikToka Shimere ima jednostavno rješenje, kako piše Mirror.

Da bi izvela jednostavan trik, Shimere namoči kraj papirnatog ručnika i odlaže ga na pod prije nego što na njega nanese ostatke prljavštine koja se zalijepi za mokri dio, a ona ga podigne i stavi u kantu.

@shimmyshim17

##lifehack ##cleaningtiktok ##foryoupage ##DoritosDuetRoulette 😉

♬ It's A Vibe - 2 Chainz

Video je objavljen uz opis: "Jednostavan, ali trik mijenja život", a od tada je brzo postao viralan te prikupio preko 20 milijuna pregleda i gotovo tri milijuna lajkova. Ipak, komentari su bili podijeljenog mišljenja.

“Ovo je odlično! Uvijek me izluđivala ta crta prljavštine”, komentirala je jedna korisnica, dok se drugi korisnik baš i nije složio: “Koristio bih ga, ali ne želim uzaludno trošiti papirnate ručnike.”

Jedan korisnik samo je rekao: “Oni koji govore da je ovo besmisleno očito nikada nisu radili ovaj posao.”

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije