Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naljutila se

Žena nosila kratku haljinu kada je upoznavala prijateljičinog dečka: ‘Sada ne želi pričati sa mnom!’

Shutterstock
31.05.2023.
u 12:30

Bila je vidno uzrujana i optužila ju je da joj pokušava ukrasti dečka..

Prvi put upoznati partnera svog prijatelja može biti velika stvar. Bez sumnje ćete željeti ostaviti dobar dojam na osobu koja je toliko važna vašoj voljenoj osobi, a vjerojatno će i vaš prijatelj željeti da sve dobro prođe. Međutim, ne ide uvijek onako kako se nadate. Nedavno su se dvije prijateljice posvađale nakon što je jedna od njih optužila drugu da se "previše izazovno obukla" kako je prvi put upoznavala njezinog dečka, piše Mirror

Rekla je da ju je njezina prijateljica namjerno pokušala učiniti lošom pred svojim novim dečkom, a sada ne razgovaraju. Anonimna žena se obratila popularnoj forumskoj stranici Reddit kako bi objasnila situaciju. Njezina prijateljica bila je zajedno s njezinim novim dečkom nekoliko mjeseci i htjela je da ga upozna u baru. No, stvari su postale malo čudne kada ju je prijateljica sat vremena prije nazvala da je pita što će odjenuti.

VEZANI ČLANCI: 

U objavi je nastavila: "Rekla sam joj da ću vjerojatno odlučiti zadnji trenutak nakon tuširanja. Samo smo išle u bar pa sam zaključila da nije tako ozbiljno. Stvari su postale izuzetno čudne kada je moja prijateljica počela inzistirati da se odjenem malo lošije nego inače i da ne nosim nikakvu šminku. U tom trenutku sam bila iznervirana. Pitala sam je zašto pokušava provjeriti što nosim i kako izgledam. Ako joj je bilo neugodno što sam tamo, mogla sam jednostavno ostati kod kuće. Pristala sam na ovo samo zato što je to od mene tražila."

U početku se prijateljica ispričala i rekla joj da je samo "pazila na nju" jer su išli u posebni bar, te je rekla da ne želi da "ispadne blesavo i da se previše sređuje". Prijateljica se odlučila držati svoje "normalne rutine šminkanja" i haljine koju je s nestrpljenjem čekala nositi jer se nakon pića s prijateljicom i njenim dečkom, našla s vlastitim dečkom na večeri.

VEZANI ČLANCI: 

Međutim, kada je stigla, shvatila je da je njezina prijateljica vidno uzrujana, povukla ju je u stranu i optužila da joj pokušava ukrasti dečka. Nastavila je objašnjavati: "Bila je suzdržana cijelo vrijeme dok sam bila s njima, ali lijepo sam razgovarala s njezinim dečkom jer smo odrasli u istom dijelu grada. Imala sam oko dva sata vremena za druženje s njima, ali sam nakon sat vremena odlučila otići."

Sljedeći dan joj je prijateljica poslala poruku da je "jako povrijeđena" jer se odlučila "izazovno obući", unatoč tome što ju je zamolila da to ne čini. "Još uvijek je jako uzrujana i ne želi razgovarati sa mnom čak ni nakon što sam se pokušala iskupiti."

Korisnici su odmah stali na stranu žene, a mnogi su istaknuli kako je žena zvučala "nesigurno".  Jedna je osoba komentirala: "Ona zvuči nesigurno i to je njezin problem. Ne može vam odrediti što ćete obući." Drugi je dodao: "Ako je toliko nesigurna da ima nekoga drugog u blizini svog dečka, nije te trebala ni zamoliti da se nađeš s njim."

Mladenku kritizirali: Naredila djeveruši da odreže 15 centimetara kose za njeno vjenčanje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije