Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BAŠ ZA OBITELJSKI ALBUM

Žena nasmijala mnoge: Zamolila supruga da ju fotografira nakon poroda, no slika baš i nije ispala kako je zamislila

Tik Tok
29.09.2022.
u 09:30

Majka Georgia je u videu pokazala fotografiju koju je snimio njezin partner, a na kojoj je prikazana s uređajem za zrak u ustima, izgledajući iscrpljeno dok je držala svoje novorođenče, još uvijek prekriveno verniksom

Porod je ljudima jedan od najvažnijih događaja u životu, tako da nije čudno da je jedna majka zamolila svog supruga da fotografira trenutak kada joj prvi puta daju njezinu bebu u naručje. Međutim, slika baš i nije ispala onako kako ju je ona zamislila, a majka je na Tik Toku podijelila video koji objašnjava što se dogodilo, kako piše The Sun.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Video je započela slikom sebe i svoga partnera na kojoj su dotjerani, a u natpisu je pisalo 'dušo, možeš li me slikati kada prvi put primim svoju bebu u ruke?' No, čini se kako ova slika ipak neće ići niti u jedan obiteljski album. Naime, majka Georgia je zatim pokazala fotografiju koju je snimio njezin partner, a na kojoj je prikazana s uređajem za zrak u ustima, izgledajući iscrpljeno dok je držala svoje novorođenče, još uvijek prekriveno verniksom. 

- Samo da se zna, ovo je doslovno nekoliko trenutaka nakon što je beba rođena. Imam i neke zaista lijepe slike koje je moj suprug snimio i na tome sam mu jako zahvalna - napisala je u komentaru ispod videa.

 

@georgialou31 One for the photo albums🥵🤣 #birth #laboranddelivery #fyp ♬ Devil Eyes - There I Ruined It

 

Korisnici Tik Toka u komentarima su priznali kako su se pošteno nasmijali na njezinu sliku, ali su poručili i da će im to kasnije biti zaista lijepa i smiješna uspomena. 

- Najrealističnija slika nakon poroda koju sam ikad vidjela - napisala je jedna korisnica.

- Baš ste me nasmijali, urnebesno - dodala je druga. 

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom':

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije