Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li koga?

Nikad ne zaboravljaju: Ovi su horoskopski znakovi najveća zlopamtila Zodijaka

Shutterstock
28.09.2022.
u 06:00

Bilo da se radi o platonskim, romantičnim ili profesionalnim vezama, vjerojatno ste naišli na nekoga tko teško zaboravlja izdaju.

Zamislite da razgovarate s prijateljem i vodite normalan razgovor i sve je u redu dok ne spomene nešto negativno od prije nekoliko godina. Bilo da se radi o platonskim, romantičnim ili profesionalnim vezama, vjerojatno ste naišli na nekoga tko teško zaboravlja izdaju. Kako se ispostavilo, njihovo ponašanje moglo bi biti povezano s njihovim horoskopom. Prema MSN-u, ovi horoskopski znakovi su najveća zlopamtila i nikad ne opraštaju izdaju.

Ovan
Budući da su vatreni znak, Ovnovi mogu imati ljutu narav. I kao prvi znak zodijaka, imaju puno očekivanja kada su u pitanju odnosi s drugim ljudima, jer vole biti u centru pažnje. Njegova divlja, borbena energija znači da će vam dati do znanja ako su uzrujani, ali neće zaboraviti što ste učinili. 

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Riba
Ribe su osjetljivi vodeni znakovi koji su skloni sanjarenju. To bi moglo dovesti do toga da određene radnje smatraju štetnima, čak i kada nisu. Ako se vaša verzija stvarnosti ne podudara s njihovom, pretpostavit će da niste u pravu. Često se ne ljute namjerno, ali zato što osjećaju stvari tako duboko, može im biti teško otresti se toga.

Lav
Lavovi shvaćaju stvari osobno i prilično su zaglavljeni u svojim putevima. Vrlo su samouvjereni i ekstrovertirani, što ih navodi da vjeruju da su uvijek u pravu. Na kraju bi mogli zaboraviti svoje ljutnje, ali to će potrajati neko vrijeme i vjerojatno će ti osjećaji ljutnje uvijek biti u njima, pogotovo ako ste uvrijedili njihov karakter ili kritizirali njihov način na koji nešto rade.

Djevica
Djevice su perfekcionisti pa im nemojte pokušavati reći da je ono što rade pogrešno. Neće gajiti zamjerke toliko dugo kao neki drugi znakovi, ali će vas pokušati uvjeriti da je njihov način ispravan. Kada ih ne slušate ili ne radite stvari u skladu s njihovim standardima i očekivanjima, budite spremni na to da će vas osuđivati zbog toga. I ponekad mogu upasti u obrazac ogorčenosti prema drugima, a vi ne želite biti uhvaćeni u sredini.

Škorpion
Još jedan vodeni znak, Škorpion, vrlo je emotivan, s intenzitetom koji ih čini iznimno odanim, ali i brzim u osuđivanju. Ako su vas pustili u svoje živote i učinili ste im nepravdu, dugo će vam zamjerati, bez obzira koliko velika ili mala bila izdaja. Ako na bilo koji način iznevjerite njihovo povjerenje, vjerojatno ćete biti izbačeni bez pitanja.

Odjeća vam zaudara na vlagu kada je sušite unutra? Isprobajte četiri savjeta stručnjaka da to spriječite!

Komentara 2

Avatar krcedolac
krcedolac
09:46 28.09.2022.

Na kojim statističkim podacima bazirate ovu premisu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije