Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
post na redditu

Žena ispričala: 'Suprugova obitelj nas je vidjela kako se seksamo, više ih ne mogu gledati u oči...'

neugoda
23.10.2023.
u 15:30

Nismo mogli ići u svoju sobu jer je tamo spavala naša kći pa smo ostali u boravku, no na pola 'posla' nas je prekinuo povratak njegove obitelji, napisala je.

Moj suprug, naše 18-mjesečno dijete i ja smo bili na odmoru sa svojom obitelji; roditeljima i sestrama mog muža i sestrinim partnerima, napisala je žena na Redditu i dodala da je ona tada bila u sedmom mjesecu trudnoće s njihovom drugom bebom. Žena je objasnila da su svi skupa unajmili veliku kuću u kojoj su trebali provesti tjedan dana u zajedničkim šetnjama i aktivnostima na otvorenom, a drugi dan odmora, ona i njezin muž odlučili su ostati u kući dok je ostatak obitelji otišao na večeru. “I sama sam bila prilično umorna, no nakon što sam nahranila kćer i uspavala je, muž i ja smo se počeli ljubiti i završili na kauču u dnevnoj sobi. Inače, nisam mogu držati ruke podalje od svog muža dok sam bila trudna i bilo mi je jako teško dijeliti kuću s njegovom obitelji za vrijeme odmora", napisala je.

“Nismo mogli ići u svoju sobu jer je tamo spavala naša kći pa smo ostali u boravku, no na pola 'posla' nas je prekinuo povratak njegove obitelji. Oboje smo bili potpuno goli, on je sjedio na kauču, a ja na njemu, a oni su ušli i ugledali nas. Bila sam ponižena. Sve su vidjeli, a jedna od sestara je rekla: ‘Pa, sada znamo zašto niste htjeli ići na večeru’. Svi su pokušavali sve prebaciti na šalu, a meni je bilo tako neugodno. To je potpuno drugačije od toga da vas netko čuje, što bi mi također bilo nevjerojatno neugodno...”, rekla je, a u pokušaju da joj olakšaju, Reddit korisnici su podijeliti vlastite priče o tome kako su uhvaćeni na djelu. 

“Suprug i ja smo na nekoliko dana otišli u posjet njegovim roditeljima i jednog je popodneva dok smo se seksali njegov otac iznenada otvorio vrata naše sobe da nas pita gdje želimo ići na večeru. Kad je vidio što se događa, rekao je da mu je žao, izašao je i zatvorio vrata. Ali je ostao ispred vrata i nastavio nas ispitivati u koji restoran želimo ići”, podijelila je žena ispod njenog posta.

“Nisam uhvaćen na djelu, ali sam si u mobitel postavio neki podsjetnik vezan za svoju baku, ne shvaćajući da sam je dodao na svoj iCloud. Nazvala me nekoliko tjedana kasnije vrlo zbunjena dok sam bio na odmoru pa sam je pokušao brzo 'skinuti' s telefona. Pokušavala je mojoj sestrični poslati fotografiju svog psa, stišćući pritom prstom na snimku kamere na mom iCloudu. Dok sam je pokušavao požuriti, povikala je "tu nema ničega osim tvojih golih fotografija!!!" Skoro sam umro”, napisao je jedan korisnik.

Žena ispričala kako je načula suprugov razgovor kod liječnika: 'Nisam mogla vjerovati što čujem...'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
22:20 23.10.2023.

Seksali su se? Ne, on je nju seksao. Onaj je bila seksana.

MC
MCA
21:51 23.10.2023.

kao da njegovi neznaju da se oni seksaju😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije