Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična metoda

Žena ispričala kako zarađuje kao kućanica: 'Suprug me plaća, u godini dana zaradila sam više od milijun kuna'

shutterstock
29.04.2021.
u 13:30

Otkako je objavila svoj video, prikupila je više od 7,2 milijuna pregleda te 400 tisuća lajkova

U svakoj vezi važno je podjednako raspodijeliti troškove i brigu oko kuće, ali ponekad je teško ako jedna osoba nema stalan posao. Jedna žena otkrila je kako su ona i njezin suprug prešli preko tog problema nakon što je ona izrazila želju da bude kućanica, a ideja je oduševila mnoge.

Na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je objasnila kako ona zarađuje za sebe i život sa svojim suprugom, a stvar je zapravo vrlo jednostavna, kako piše Mirror.

@imrichbtch

He’s sweet 😍 ##fyp ##arab ##latina

♬ Oh No - Kreepa

- Ja sam kućanica od 26 godina, a prošle godine sam se udala. Moj suprug svakog mjeseca uplaćuje novac na moj račun da mi plati za brigu o kući i evo što sam zaradila u godini dana - ispričala je u svom videu te pokazala stanje svog računa na kojem ima 190 tisuća dolara, odnosno oko 1,2 milijuna kuna.

Otkako je objavila svoj video, prikupila je više od 7,2 milijuna pregleda te 400 tisuća lajkova, a mnogi su bili oduševljeni ovom idejom.

- Bit ću iskrena, drago mi je da ovo vidim. Biti kućanica naporan je posao - komentirala je jedna djevojka, dok se druga složila: - Uvijek su bogati muškarci ti koji prepoznaju i cijene brigu o kući i obitelji, a samo oni siromašni misle da to nije naporan posao. -

Išao zezati policijskog psa pa zaradio opak pogled: 'Kruh, mlijeko... kokain. Ma samo se šalim'

1/1
Ključne riječi

Komentara 2

CH
che9
14:58 29.04.2021.

ovo je za babe, udruge..pa ovo je podciejnjivanje žena, njihovo omalocažavanje u društvu...ajde pjevajte..ili je sve ok kada je tu lova? Licemjerno!!!

MO
montello
14:41 29.04.2021.

Suprug je placa haha a svasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije