Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladolika žena

Majku osudili zbog odjeće nakon što ju je sin molio da se presvuče: 'Pokazuješ previše kože'

TikTok
27.04.2021.
u 15:22

Erica je video podijelila na TikToku, gdje je brzo postao viralan te prikupio više od 1,3 milijuna pregleda i 200 tisuća lajkova

Erica Gaytan bila je meta velike osude na društvenim mrežama nakon što je podijelila razgovor sa svojim sinom oko njezine odjeće. Naime, kako piše The Sun, Erica i njezin sin izašli su van kako bi se fotografirali zajedno, ali je on bio posramljen odjećom svoje mlade majke.

Erica je nosila bež gornji dio u kombinaciji s mini traper hlačama, što se njezinom sinu nije svidjelo te ju je počeo moliti da se presvuče.

- Moj sin stvarno je zabrinut oko moje odjeće - kaže Erica u svom videu, na što njezin sin posramljeno odgovara: - Pokazuješ previše kože. Ne želim da te drugi muškarci gledaju. -

@monaag93

He is sooo over protected with me 😅 ##fyp ##Mexicanmomsbelike ##funny ##foryou ##viral

♬ original sound - Monaag93

Erica je video podijelila na TikToku, gdje je brzo postao viralan te prikupio više od 1,3 milijuna pregleda i 200 tisuća lajkova. U komentarima je brzo nastala rasprava oko njezine odjeće, a mnogi su je osudili zbog nepoštivanja sinovih želja.

- Trebaš poštovati njegove osjećaje. Predivna si, ali tako možeš izgledati kada ideš sama - komentirala je jedna djevojka, dok se druga složila: - Poštuj njegove želje! -

No, Erica je rekla kako je ova odjeća samo za fotografiranje i da zna kada može i ne može nositi ovakve kombinacije, a neki su zatim stali na njezinu stranu.

- Može nositi što god želi. Odrasla je i može raditi što hoće - glasio je jedan komentar, dok je drugi samo rekao: - Djeca će biti posramljena što god njihovi roditelji nosili i radili. -

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

1/15
Ključne riječi

Komentara 7

IP
info_punkt
17:06 27.04.2021.

a zake je tak natečena?

Avatar Navaljni
Navaljni
17:33 27.04.2021.

Da vam bar ,daobog, tic toc naplaćuje nekakva autorska prava za objavljivanje njihovog sadržaja, spasili bi nas.

RO
roland
17:44 27.04.2021.

I onda takve prijavljuju profesoricu jer im je rekla da stave ručnik na glavu i da ne prepisuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije