Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapamtio ga sa pseće ogrlice

Žena ispričala: 'Javio mi se nepoznati muškarac, jezivo je kako je došao do mog broja...'

shutterstock
09.06.2022.
u 09:30

Kad nije odgovorila, napisao je da 'on ne shvaća zašto žene pišu svoj broj na pseću ogrlicu ako ne žele da ih se zove...'

Jedna je žena nedavno na Redditu ispričala kako se šokirala kad joj se porukom javio muškarac kojeg ni ne poznaje, a pravi je šok zapravo uslijedio kad je shvatila kako je došao do njenog broja.

Naime taj dan je,  prije je, kao i inače, odvela svog psa u šetnju, a nepoznati je čovjek zastao da ga podraga; no dok je mazio psa dao si je truda da s njegove ogrlice zapamti njen broj mobitela.  

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Anonimna je žena na forumu podijelila i screenshot SMS poruke koju je dobila od tog muškarca; samo nekoliko sati nakon što je naletjela na njega; a u kojoj piše: "Hej, pročitao sam tvoj telefonski broj s ogrlice tvog psa. Hvala što ste mi dopustili da ga pomazim. Trebali bi se družiti."

Nakon što je ignorirala poruku, par sati kasnije su uslijedile još dvije, prva u kojoj piše samo "Halo??", te druga u kojoj kaže kako 'on ne shvaća zašto žene pišu svoj broj na pseću ogrlicu ako ne žele da ih se zove...'

- Broj sam, naravno, imala da me se može kontaktirati ako se pas izgubi, ostao je napisan još od vremena kad nije bio 'čipiran' - napisala je.

- Ovo je ludilo sljedeće razine... - komentirao je jedan korisnik, dodavši da 'treba bježati kad se netko zabulji u ogrlicu ljubimca".

- Što prije bih promijenila broj - dodala je korisnica, prenosi The Sun.

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Ključne riječi

Komentara 1

IZ
Izilajf
23:49 11.06.2022.

A kaj je ovo? Članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije