Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI IH OBOJE

Žena ispričala: 'Imam aferu sa svojom šeficom i bojim se da će moj suprug saznati'

Shutterstock
17.07.2022.
u 20:32

Smatra je u odnosu s mužem uvijek nešto nedostajalo, ali i da je osjećala pritisak da se rano uda, te da nije imala vremena istražiti svoju seksualnost

- Moj suprug i ja u braku smo skoro dvije godine i jako se volimo. On je vlasnik zaštitarske tvrtke i prije godinu dana predložio mi je da radim s njim, ali je inzistirao da radim u svakom odjelu kako bih prvo stvarno razumjela posao. Tada sam došla na svoje prvo radno mjesto i odmah sam osjetila veliku privlačnost prema svojoj šefici - napisala je jedna žena za The Sun.

Smatra je u odnosu s mužem uvijek nešto nedostajalo, ali i da je osjećala pritisak da se rano uda, te da nije imala vremena istražiti svoju seksualnost. Sa svojom šeficom počela je očijukati nakon što su prije nekoliko mjeseci počele redovito ostajati do kasno na u uredu. 

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

- Privlačnost među nama je bila intenzivna i po prvi puta sam shvatila što znači imati leptiriće u trbuhu. Često bismo skupa večerale kada smo ostajale do kasno, i nekoliko puta smo spavale skupa. Osjećam se užasno jer sam izdala svog muža, ali mislim da sam se zaljubila u ovu ženu. Ona želi da provodimo više vremena zajedno izvan posla, ali ne znam je li to pametno - nastavila je.

Strah ju je da će njezinoj šefici dosaditi što ju drži u tajnosti i da će prekinuti njihov odnos, što će zakomplicirati i situaciju na poslu. Morala bi dati otkaz što bi dovelo do toga da ju suprug stalno ispituje što se dogodilo, a ionako je već sumnjiv jer je shvatio da se nešto u vezi nje promijenilo.

- Ako zapravo želite biti s drugom ženom, onda nikako nećete moći ostati u sretnom braku sa svojim mužem. Uzbudljiv seks s novim ljubavnikom je nešto drugačije i zanimljivo, ali ne znači nužno da biste bili sretni zajedno. Također, nije pošteno da nastavljate varati svog supruga, pogotovo jer svi radite zajedno. Voljeti dvoje ljudi obično znači da u vašem braku nešto nedostaje, pa biste se možda trebali pokušati potruditi oko njega prije nego što potpuno odustanete i odaberete drugu osobu. Razgovarajte sa svojom šeficom i recite da oboje morate prekinuti ovu aferu kako biste se vi usredotočili na svoj brak. Ako ne uspijete, barem ćete znati da ste pokušali - odgovorila joj je Deidre.  

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:49 18.07.2022.

Saznat ce kad tad😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije