Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbudljivo ljeto

Željko Bebek: Moj sin Zvonimir bolji je ribič od mene

Željko Bebek (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/8
18.08.2013.
u 18:16

Kao i svake godine roker se s obitelji odmara na Jadranu i plovi svojim brodom Pahuljicom. Tako najbolje puni baterije za radnu jesen

Već tradicionalno Željko Bebek i ovo ljeto s obitelji provodi na svom brodu “Pahuljica”. Već dva mjeseca plove Jadranom, krenuli su iz Splita, a do sada su obišli Žirje, Skradin te otoke Brač, Hvar i Šoltu. Sinoć je u klubu Aurora u Primoštenu Bebek održao sjajan koncert, pa su se zadržali dan duže u tom gradiću.

– Cijeli dan proveli smo u obilasku znamenitosti. Djeca su posebno uživala – kaže Željko. Već danas krenuli su put svjetionika Blitvenice, na mjesto za koje im svi prijatelji kažu da se ondje najbolje peca.

 – Kad smo na moru, jedemo samo ono što sami izvadimo iz mora. I sin Krešimir i ja volimo pecati, no on je, priznajem, bolji. Uvijek izvadi veću ribu – kaže Bebek.

 I dok sin Zvonimir i kći Katarina uživaju u morskim radostima, supruga Ružica brine o tome da za ručak ništa ne nedostaje. S broda, otkriva roker, silaze samo po osnovne namirnice – voće, povrće i vodu.

 Na kopno se vraćaju 1. rujna jer tada počinje škola. Zvonimir kreće u peti, a Katarina u treći razred. Bebek će, dodaje, ljeto iskoristiti da dobro napuni baterije jer pred njim je vruća radna jesen.

 – Očekuje me čitava serija koncerata po Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj i Švedskoj, a krajem godine odlazim na veliku turneju po Americi, Kanadi i Australiji – kaže roker koji promovira CD “Kad poljubac pomiješaš s vinom”. 

>> Željko Bebek: Još imam energije za lude derneke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije