Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djeluju u trenu

Želite da vam kuća uvijek lijepo miriši? Isprobajte ove jednostavne i prirodne trikove

Shuttershock
07.06.2022.
u 07:00

Sve potrebne proizvode sigurno već imate kod kuće

Chantel Mila, koja je na društvenim mrežama poznata kao Mama Mila, otkrila je tri super jednostavna trika kako da za  samo nekoliko minuta dom nevjerojatno zamiriši. Ovi trikovi, kaže majka dvoje djece, počinju djelovati odmah pa će u trenu sve oko vas mirisati svježije, prenosi Daily Mail.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte se njome koristiti za ovo...

1/6

Prvi je savjet idealan za ljubitelje kave, a sve što je potrebno je zdjela otporna na toplinu, svijeća i talog ili zrna kave.

Talog ili zrna stavite u zdjelu, a u sredinu stavite svijeću i zapalite je; toplina svijeće će zagrijati kavu i cijela će kuća poprimiti nevjerojatan miris. 

@mama_mila_ 3 easy tricks to leave your home smelling beautiful 🕊 #hometips #homecleaning ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) - Kate Bush

Drugi trik je, kaže, savršen za kuhinje i kupaonice. Očistite sudoper sodom bikarbonom i limunom kako biste se riješili mrlji od hrđe, a limun i soda bikarbona će ostaviti 'lagan' i svjež miris.

Treći trik djeluje za nekoliko minuta, a Chantel kaže da je njoj najdraži.

“Stavite 10 kapi eteričnog ulja u pola šalice sode bikarbone. Pospite tepihe, ostavite sat vremena i usišite", poručila je.

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije