Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodič kroz vitalnost

Zdrava krava zna kako dobro i zdravo živjeti

krava
28.09.2009.
u 19:15

Uz pomoć personaliziranih interaktivnih alata i korisnih računaljki, ovaj "vodič kroz vitalnost" posjetiteljima omogućuje da doznaju i izračunaju svoju idealnu težinu, indeks tjelesne težine, potrebnu dnevnu količinu vode...

Koji je tajni recept Barbare Kolar za stizanje na posao u 5.30 ujutro? Ima li sreće u ljubavi Cecelia Ahern, mlada irska književnica prozvana kraljicom modernih bajki? Kako je triatlonac Dejan Patrčević postao "čelični čovjek"?

Kako Ines Bojanić spaja vegetarijanstvo s majčinstvom? Zašto je Mario Valentić noćne provode zamijenio šetnjom? Kako je Mirna Berend proživjela 30 dana na vodi i čaju? Odgovori na ova pitanja nalaze se na portalu zdravakrava.hr koji je nastao u kreativnoj radionici 24sata digital d.o.o.

Izračunajte idealnu težinu
Dobra je to vijest za sve stanovnike globalnog sela koji zdrave životne navike ne svode na sistematski pregled jednom godišnje. Naime, iza veselog i originalnog naziva stoji profesionalni tim autora i stručnjaka koji svoje korisnike svakodnevno opskrbljuju praktičnim i živopisnim informacijama o tome kako unaprijediti kvalitetu života.

 Portal nudi pet dinamičnih rubrika koje se bave hranom, zdravljem, dijetama, vitalnošću, wellnessom, fitnessom, ljepotom, ljubavlju i ekologijom. Jednostavna je misija osnovnog sadržaja, kao i cijelog portala: "raskrinkati zdrav način života".

Uz pomoć personaliziranih interaktivnih alata i korisnih računaljki, ovaj "vodič kroz vitalnost" posjetiteljima omogućuje da doznaju i izračunaju svoju idealnu težinu, indeks tjelesne težine, potrebnu dnevnu količinu vode ili dnevni unos kalorija te da utvrde rizik od bolesti ili pronađu svoju idealnu dijetu.

Na svojoj online livadi Zdrava krava ugošćuje brojne stručnjake i suradnike iz područja nutricionizma, oftalmologije, dermatovenerologije i psihologije, poput stručnjaka za zdravu hranu dr. sc. Darije Vranešić Bender i dr. Ignaca Kuliera, prof. dr. sc. Vide Demarin, pilates guruice Mirele Anić i doktora za ljubav Dubravka Šokčevića.

Celebrity o zdravlju
Stručni sadržaji začinjeni su intervjuima s domaćim i stranim zvijezdama, koje Zdravoj kravi otkrivaju sočne, intimne detalje svoje zdrave svakodnevice, stavove o životu i zdravlju kao i životnu filozofiju koju slijede. U prvih tjedan dana Zdravu kravu posjetilo je 50.000 jedinstvenih korisnika. Svaki korisnik u prosjeku otvori 8,06 stranica i zadrži se u prosjeku 7,23 minute na portalu. Neki od njih već su se "udomaćili": registriralo se čak 4000 korisnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije