Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zavirite u očaravajući Veladrion Resort pored Senja!

Veladrion Resort
Foto: Veladrion Resort
1/16
28.05.2024.
u 11:50

Senjska se rivijera konačno može pohvaliti svojim prvim peto-zvjezdanim hotelom, a kada tome dodamo da se radi o jedinstvenom adults-only boutique resortu smještenom u srcu prirode, u maloj uvalici kraj mjesta Sv. Juraj, možemo reći da se radi pravom malom raju na zemlji!

Veladrion Resort 5* otvorio je svoja vrata 2023. godine, i već je s pravom stekao cijelu jednu vojsku obožavatelja i vjernih gostiju, što ne čudi obzirom na to da su mali boutique hoteli, ali i adults-only hoteli izuzetno popularni proteklih nekoliko godina. Samo ime „Veladrion“ daje obol mjestu na kojem se resort nalazi - veličanstvenom Velebitu s jedne strane (Vel-) te dubokom plavetnilu Jadrana s druge strane (-adrion).

Foto: Veladrion Resort

Hrvatska se može pohvaliti zavidnim brojnim obiteljskih hotela, no ponekad je i roditeljima potreban odmor, zar ne? Na samo 2 sata vožnje od Zagreba ili Zadra, Veladrion svojim gostima pruža jedno potpuno drugačije, duboko opuštajuće iskustvo odmora, daleko od vreve užurbanih turističkih središta. Sa svojih 15 soba i apartmana smještenih u 3 zasebna objekta, te ukupnim kapacitetom od 30-ak gostiju, hotel gostima pruža potpunu privatnost i doživljaj boravka u vlastitoj vili, dok se sam resort oko hotela prostire se na nekoliko hektara bujnog zelenila koje okružuje predivnu uvalicu Žrnovnica, otvarajući zaista veličanstveni pogled na podvelebitski kanal. Posebnost je i vlastita kućica na drvetu Uz ovakvu veličanstvenu kulisu ispunjenu zvukovima valova, cvrkutom ptica i žuborećih tokova Male Gacke, Veladrion nudi zaista bogatu lepezu autentičnih doživljaja za one koji traže potpuni mir utkan u mirise i zvukove prirode.

Foto: Veladrion Resort

Pomno uređeni mediteranski park obiluje miomirisima lokalnog bilja, a skriva i vlastiti pčelinjak vlastiti ribnjak sa pastrvama koje gosti imaju prilike ne samo kušati u restoranu Almaris, već ih mogu i sami loviti uz pomoć Chefa kuhinje! Uloviti vlastitu večeru, ima li što bolje od toga?

Veladrionov restoran Almaris gostima nudi jedno zaista jedinstveno iskustvo ukorijenjeno u gastronomsku baštinu regije koja ga okružuje, otvarajući vrata gurmanske autentičnosti temeljene na lokalnim namirnicama i proizvodi iz vlastite proizvodnje.

Foto: Veladrion Resort

Uz vlastite unutarnje i vanjske bazene s grijanom morskom vodom te vlastitu plažu, resort nudi i bogate spa i wellness programe u Veladrion Spa centru, bazirane na prirodnim sastojcima Jadranskog podneblja, idealne za opuštajući spa vikend ili duže boravke koji će vas opustiti, regenerirati i na jedinstven način povezati s prirodom koja vas okružuje.

Jedna od posebitosti ovog predivnog resorta je i mogućnost privatnog zakupa cijelog resorta, pa je tako Veladrion već postao omiljeno mjesto za organizaciju vjenčanja, raznih privatnih evenata, ali i raznih korporativnih događanja gdje gosti imaju na raspolaganju i konferencijsku dvoranu te brojne team-building aktivnosti.

Foto: Veladrion Resort

Za one željne aktivnijeg odmora, resort nudi i vlastito tenisko i košarkaško igralište, SUP daske, bicikle, ali i čitav niz potpuno privatnih destinacijskih iskustava poput izleta brodom, planinarenja Velebitom uz vlastitog vodiča, posjete lokalnim znamenitostima i brojne druge programe, od kojih se posebno ističe i Veladrionov vlastiti brod – Vila Velebita 5! Drveni 24-metarski brod usidren je u samom resortu, a predstavlja testament izvornoj hrvatskoj brodogradnji. Naime, brod je sagrađen prema starim brodskim nacrtima hrvatskih brodograditelja, a prilikom gradnje korišteni su isključivo materijali iz Hrvatske proizvodnje, približavajući na taj način gostima ne samo povijesno naslijeđe zemlje, već i mogućnost da plovidbom na takvom brodu upoznaju veličanstvene ljepote sjevernojadranskog arhipelaga!

Foto: Veladrion Resort

Bez obzira želite li obnoviti energiju i jednostavno se opustiti, planirate li nezaboravan romantični bijeg ili ste u potrazi za novom avanturom prepunom aktivnosti, Veladrion je idealno mjesto na kojem ćete napuniti baterije, a koje će pritom na vas ostaviti dubok utisak.

Više informacija možete pronaći na www.veladrion.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije