Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna je svojim životom

Za sebe kaže da je tradicionalna: 'Provodim 5 sati dnevno u kuhinji, dok moj suprug odmara!'

Instagram/@esteecwilliams
02.02.2023.
u 16:30

Snažno vjeruje u tradicionalne rodne uloge u braku

Jedna 25-godišnja žena rekla je da je njezin posao olakšati život svom suprugu, što znači da provodi i do pet sati dnevno u kuhinji. Estee Williams sebe naziva "tradwife", skraćeno od tradicionalne supruge, i smatra svojom ulogom zadovoljiti sve potrebe svog supruga, piše The Sun.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina!

1/18

Naime, Estee iz Virginije snažno vjeruje u tradicionalne rodne uloge u braku. Kaže da bi muž trebao biti taj koji odlazi raditi kako bi hranio i štitio svoju obitelj, dok je žena domaćica i ne treba financijski pomagati obitelji, već se samo brinuti o njoj. Unatoč činjenici da par nema djece, Estee kaže da se ne slaže s tim da žene pokušavaju imati sve. Zapravo, ubrzo nakon što je upoznala svog supruga, Connera, napustila je fakultet i sada posvećuje svoje vrijeme služenju svom suprugu. Inzistira na tome da ne želi ići na posao cijeli dan i dolaziti kući kuhati i čistiti kao što je to činila njezina majka.

- Definitivno nisam odrasla u tradicionalnom okruženju. Roditelji su mi se razveli kad sam bila mlada, a mama je s nama jedva spajala kraj s krajem. Znala sam da to ne želim za sebe. Nisam željela biti žena koja ide raditi cijeli dan, a onda mora doći kući kuhati i čistiti. Sanjala sam o tome da budem supruga koja ostaje kod kuće i da imam partnera koji će cijeniti moju ulogu domaćice. Samo sam željela jednostavan i tradicionalan život - ispričala je.

@esteecwilliams What it means to be a Tradwife. #fyp #tradwife #homemaking #housewife #traditional #tradwifecontroversy #womenschoice ♬ Music Instrument - Gerhard Siagian

Ona i Conner upoznali su se 2020. i razgovarali o zajedničkim tradicionalnim vrijednostima na prvom spoju. Tada su shvatili da imaju iste poglede i vrijednosti.Priznaje da je sumnjala da će upoznati muškarca kojem će odgovarati njezini stavovi.

- U to vrijeme sam bila studentica koji je studirala meteorologiju, ali nedugo nakon našeg upoznavanja napustila sam fakultet i odustala od karijere. Nikada ne planiram imati karijeru jer ću ostati kod kuće brinuti se o našem domu, svom mužu i, nadam se, našoj budućoj obitelji - dodala je.

Ona i suprug Conner vjenčali su se u siječnju, a ona od tada svaki dan ostaje kod kuće, te kuha i čisti dok Conner radi puno radno vrijeme kao električar. Estee se brine da on ne mora ni prstom maknuti kad je kod kuće. Napravi mu ručak večer prije nego što ode na posao, posloži mu odjeću da sve bude organizirano i pobrine se da kuća bude čista i dobro miriše kad dođe s posla. Kaže da dan započinje kavom prije nego što se spremi. Ne voli sjediti u pidžami i svaki dan se sređuje.

- Napravim si frizuru i stavim šminku, a obično nosim kućnu haljinu. Volim paziti da uvijek izgledam lijepo. Sve naše obroke kuham ispočetka, tako da provodim do pet sati dnevno u kuhinji i provodim dva sata dnevno čisteći cijelu kuću. Obavljam kupovinu namirnica i obavljam sve poslove koje treba obaviti. Također imam vremena za ulaganje u hobije i nove vještine, tako da trenutno učim vrtlariti, a uskoro ću početi i s umjetničkim klizanjem - rekla je.

Kaže i da vjeruje da su žene najsretnije kada su kod kuće i brinu o kući i svojoj obitelji. Često ju 'trolovi' na društvenim mrežama nazivaju lijenom, ali ona to jednostavno ignorira i poručuje im da je ovo što sada ima sve što je oduvijek željela.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Komentara 4

LI
liliZG
18:19 05.02.2023.

5 sati u kuhinji? kuha?

MA
marijanaana
08:54 03.02.2023.

Baš su slatki oboje

DU
Deleted user
07:38 03.02.2023.

Ako je njoj tako lijepo neka joj je. Uživaj te gospođo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije