Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavili 10. rođendan

"Wok by Matija" na proljetnom meniju nudit će meso klokana i zebre, najavio je vlasnik Matija Nikolić

Nikola Zoko
24.05.2022.
u 09:07

Tko je pratio prvu sezonu Masterchefa u kojoj je jedan od natjecatelja bio i Matija Nikolić, lako je mogao uočiti da čovjek opasno grize i da želi pobijediti. To se nije dogodilo, ali zato su se Matiji ostvarile sve druge želje u životu. Jučer je proslavio desetu obljetnicu svog brenda "Wok by Matija" otvorenjem pete zagrebačke lokacije u Zapruđu. Društvo su mu radila svima dobro poznata lica.

Kad se prije deset godina prijavio na Masterchef, Matija Nikolić nije očekivao da će mu finale tog showa širom otvoriti vrata gastro svijeta i da će nakon deset godina predanog rada postati najpopularniji zagrebački majstor woka, koji na jedinstven način sljubljuje popularni način pripreme hrane s namirnicama koje sam proizvodi i kupuje od lokalnih proizvođača. Najveći su hit Matijine nudle, tjestenina koja je baza većine wokova, a koju Matija sa svojim timom svakodnevno proizvodi u svom malom pogonu. Za sada su u ponudi samo 'klasične' svijetle nudle, a Matija najavljuje i verziju od sipe

Foto: Nikola Zoko

– Desetu godišnjicu slavimo na novoj lokaciji u Zapruđu, koja je ujedno i peta zagrebačka lokacija. Uvijek se trudim ponuditi nešto novo i drugačije, pa tako s toplim vremenom, na ovoj lokaciji ekskluzivno predstavljam i proljetne varijante woka. U njima će se naći meso zebre i klokana te puno povrća i zanimljivih kombinacija začina – najavio je Matija Nikolić.

Foto: Nikola Zoko

Kako bi brojnim gostima pokazao koje sve okuse priprema za ljeto u Zagrebu, Matija je sa svojim timom tijekom otvorenja ponudio sve vrste wokova nastojeći pokazati kako i najzahtjevniji gost može za sebe pronaći savršenu kombinaciju. Gosti su uživali u vegetarijanskim kombinacijama, onima s različitim vrstama mesa te u najpopularnijem woku, onom s teriyaki umakom. Matija i voditelj lokacije Zapruđe, Domagoj Požgaj iskoristili su priliku za još jednu ekskluzivnu najavu – nakon pet lokacija (Maksimir, Prečko, Tkalča, Središće, Zapruđe) pronašli je još jedna zanimljiva lokacija na istoku Zagreba, točnije u Dubravi s kojom će se dodatno obilježiti wok ljeto u Zagrebu!

Foto: Nikola Zoko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije