Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Volim svog supruga, ali ne mogu prestati razmišljati o seksu sa šefom'

shutterstock
06.05.2020.
u 19:03

Svog supruga šest je mjeseci varala sa svojim šefom, a sada kada je popravila svoj brak, ne može prestati razmišljati o njihovom odličnom seksu.

Jedna žena prevarila je svog supruga, i to s vlastitim šefom. Iako je njihova afera trebala završiti, ona traje već šest mjeseci. Nakon ponovnog seksa sa šefom, ne može prestati razmišljati o njemu, iako kaže kako voli svog supruga. Sada ne zna što da napravi pa pita psihoterapeutkinju Deidre za pomoć, prenosi The Sun.

Pogledate kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

“Opet sam se poseksala sa svojim šefom, iako smo trebali završiti našu šestomjesečnu aferu. Zadnji put je bio odličan kao i uvijek, a sada ne mogu prestati razmišljati o njemu. Imam 27 godina i u braku sam već pet godina”, započela je svoju priču.

Njezin suprug prošle godine je prolazio kroz loše razdoblje i uvijek je bio loše volje, a njoj je to smetalo. Počela je na poslu pričati sa svojim šefom o svojim problemima te se jako povezala s njim. Jedan dan ju je pokušao oraspoložiti te ju je poljubio i tu je počela njihova afera. 

“Zbog njega se osjećam seksi i poželjna, ali svaki put zaboravim na to kada ugledam svog supruga, kojeg jako volim. Rekla sam svom šefu da želim prekinuti našu vezu i znam da je bio tužan zbog toga. Poseksali smo se po zadnji put, ali ja sad ne mogu prestati razmišljati o tome, iako mi je brak bolje”, priznala je.

Deidre joj je odgovorila: “Igrali ste se i još uvijek se igrate s vatrom. Sada ste s vašim suprugom, ali vaša pažnja je drugdje. Pričajte s njim i pokušajte saznati zašto je bio hladan prema vama. Ako stvarno vjerujete da bi bili sretniji s vašim šefom, pričajte i s njim te saznajte želi li on vezu ili samo seks. Zatim vas čeka jedna teška odluka.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marijaqwer
09:07 07.05.2020.

Kada se sazna , ostaće bez muža i bez šefa i bez posla. A brzo će se saznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije