Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila astrologija

Vole da se o njima priča: Ovi horoskopski znakovi žele biti u centru pažnje

shutterstock
25.06.2020.
u 15:35

Dok neki svojim karakterom privlače pažnju na sebe, drugi je aktivno traže i zahtijevaju.

Postoje ljudi koji žele biti u centru pozornosti, uvijek žude za pažnjom i pronaći će način kako da je dobiju. Žele se osjećati voljeno i poželjno. Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi zahtijevaju više pažnje nego drugi, prenosi Pinkvilla.

Ovan

Ovnovi su po prirodi puni samopouzdanja, što ih lako stavlja u centar pažnje. Iako oni ne traže pažnju, svjesni su da će uvijek biti u centru pažnje i to će dobro iskoristiti. Možda vam se Ovnovi ne sviđaju, ali ćete ih i dalje uvijek primijetiti.

Blizanci

Blizanci žele pažnju jer smatraju da su je oni vrijedni. Oni imaju najuzbudljivije i najzanimljivije priče, što ih uvijek čini zabavnim. Stoga i misle da zaslužuju biti u centru pažnje te će vam uvijek dati do znanja kada je nemaju dovoljno.

Lav

Lavovi su kraljevi i kraljice potrebe za pažnjom, a uz to su i iznimno dramatični. Oni uvijek traže pažnju, ali i uvijek pronađu način da je dobiju. Oni će vas natjerati da im posvetite pozornost, čak i ako to znači da se moraju osramotiti pred drugima.

Škorpion

Škorpioni neće aktivno tražiti pozornost, ali znaju kako će je dobiti kada im je potrebna. Oni se samo žele osigurati da su vam u mislima i njih ne možete ignorirati. Iako vam se možda Škorpioni ne sviđaju, uvijek su prisutni u mislima.

Strijelac

Strijelci imaju vrlo osebujne karaktere te su zbog njih uvijek u centru pažnje. Vrlo su popularni i lako privlače ljude. Njihov uzbudljiv život uvijek je glavna tema razgovora. Oni vole zabavu i žele pažnju kako bi ostali popularni.

Dariju multipla skleroza nije zaustavila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije