Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Živciraju ih sitnice: Ovi horoskopski znakovi imaju najgori temperament

shutterstock
23.06.2020.
u 12:01

Ovnovi će se lako iživcirati prometnim gužvama, dok Rakove smeta kada nisu uključeni u druženja.

Svatko ima loše dane kada je razdražljiviji nego inače. I svatko je imao trenutak kada mu je neka sitnica, pout razlijevanja kave, pokvarila cijeli dan. Kada ljudi imaju ovakve dane, sve će ih iritirati. Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi poludjet će na svaku sitnicu i iritirat će ih i najmanja neugodnost. U nastavku pronađite popis horosopskih znakova koji imaju najgori temperament prema Your Tango.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulzivnoj i agresivnoj prirodi. Oni su vrlo natjecateljski nastrojeni i lako se frustriraju. Kada se suoče s neugodnostima i sukobima, reagiraju ljutnjom. Oni nemaju puno strpljenja. Primjerice, Ovnovi će puno proklinjati kada se nađu u gužvi tijekom putovanja na posao.

Rak

Rakovi su emotivni i osjetljivi. Ne treba puno da ih se uznemiri. Rakovi su također pesimistični i sumnjičavi. Oni će tijekom svađe sa svojim partnerom ili prijateljima napraviti veliku dramu. Primjerice, ako Raka ne pozovete na zabavu, idući dan očekujte vrlo ljutitu poruku.

Lav

Lavovi imaju problema sa smirenošću. Oni su glasni i napeti, a čak ih i najmanja stvar može uznemiriti. Oni će pokrenuti svađu, čak i ako se radi o sitnicama, poput mrlje na majici posuđenoj prijatelju. Čak i kada su u javnosti, Lavovi će napraviti veliku scenu oko sitnica.

Škorpion

Škorpioni su žestoki i dominantni. Kada stvari ne idu njihovim planom, postaju ljuti i bijesni. Neki Škorpioni čak znaju postati agresivni. Tijekom svađa Škorpioni će vikati, a ponekad će i razbiti stvari oko sebe.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije