Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas!

Vlasnica rekla da su oči njene mačke "preružne" pa je odvela na plastičnu operaciju!

Jiangsu Television
27.02.2019.
u 13:22

Vlasnica mačke iz Kine kritizirana je zbog toga što je svoju mačku podvrgnula plastičnim operacijama jer joj se nije svidio oblik njenih očiju

Žena iz Nanjinga potrošila je oko 9000 kuna na plastične operacije za svoju mačku, kako prenose kineske televizije. Vlasnica je veterinarima rekla kako su oči njene mačke "preružne", kažu za Jiangsu Television. 

Televizijska je postaja objavila fotografije mačke s crvenim očima na kojima se vide šavovi i otekline. Jedan od zaposlenika bolnice Rupeng Pet Hospital u Nanjingu rekao je da je mački napravljena plastična operacija koju Azijati često rade jer žele imati takozvani "dvostruki" kapak kako bi izgledali  zapadnjačkije. Često to čine i psima, ali i mačkama za koje žele da sudjeluju u natjecanjima ljepote.  

Foto: Jiangsu Television

Anonimni veterinar u drugoj bolnici rekao je kako oni nikada ne bi pristali na takvo što, prenosi Daily Mail. 

– Mačke i pse ne bi trebalo stavljati pod nož ako nisu bolesni... – rekla je liječnica za Jiangsu Television.
Ovaj incident izazvao je veliku buku na kineskim društvenim mrežama. "Više ne izgleda kao mačka", napisao je jedan korisnik. 
"Ja bi čak rekao da je ovo zlostavljanje životinja", piše drugi. 

Prema posljednjim podacima kompanije koja se bavi osiguranjima za životinje Petplan, vlasnici životinja u SAD-u potrošili su više od 400 milijuna kuna u 2011. na plastične operacije za svoje ljubimce. 

Ovo su najzdravije države! U videu pogledajte gdje je Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
14:51 27.02.2019.

Kao što je rekao Einstein: ljudska gl....

GR
gragakarlovac
14:33 27.02.2019.

Kina nije liberalna drzava i opet ljudi rade glupe stvari. SAD zauvijek!

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:04 27.02.2019.

Tko se okrene protiv Boga, sotona mu je otac, a sotona voli ovu liberalnu perverziju koja uništava čovječanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije