Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Većina parova smatra da je seks bolji na godišnjem odmoru, a ova mjesta su najbolji izbor za to

Iako godišnji odmori donose neke neočekivane probleme, većina parova smatra da im je seks tada bolji.
25. kolovoza 2020. u 15:30 2 komentara 2141 prikaza
Foto: shutterstock

Romantična društvena mreža Zoosk.com provela je istraživanje na 1529 Amerikanaca kako bi otkrili njihova mišljenja o putovanju i romansi. Njihovo istraživanje pokazalo je da čak 69 posto muškaraca i 72 posto žena od 18 do 49 godina smatraju da je seks na godišnjem odmoru bolji nego seks doma. 

Na pitanje koja je vrsta odmora najromantičnija, odredište na plaži je na vrhu liste, ali ostale opcije nisu zaostale. Čini se da je bijeg od svakodnevnog života važniji od mjesta na koje idete. Oko 22 posto ispitanika smatra da je odmor na plaži najromantičniji izbor, dok 19 posto sudionika smatra da je to putovanje u romantičnom gradu, dok su prema sudionicima najmanje romantični izbori odlazak na kampiranje i putovanje autom. 

Iako je godišnji odmor vrijeme za opuštanje i uživanje, on dolazi s novim brigama i problemima. Gotovo 38 posto ispitanika boji se da će si s partnerom međusobno ići na živce, dok se 15 posto sudionika boji dijeljenja kupaonice s partnerom te još 15 posto sudionika boji se da će na putovanju ponestati tema za razgovor. 

Što se tiče problema koji dolaze prilikom putovanja, 86 posto sudionika najviše mrzi kada aviokompanija promjeni broj njihovih sjedala te ih razmjesti dalje od partnera, dok čak 73 posto žena najviše mrzi hrkanje svog partnera, a 59 posto muškaraca najviše mrzi šoping tijekom odmora.

Zamolio djecu da se pretvraju kao da pričaju na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Ne zna kako dalje 'Supruga me godinu dana varala s najboljim prijateljem, čak i u našem krevetu!' pita psihologicu 'Seks s dečkom je odličan, ali on se svaki put rasplače nakon orgazma' Ljubavni problemi 'Moj muž samo sjedi na trosjedu, pa se seksam s mladim susjedom' iz kuhinje Hrana kao afrodizijak: Evo koje namirnice treba jesti za bolji užitak u seksu
Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...
  • austrougarskigeneral:

    najbolji je negdje vani gdje nema nikoga u šumi ili na plaži npr.

  • Dr.M:

    Apsolutno je točno da je većini seks bolji na godišnjem odmoru, s tim što je i malo štresno jer morate biti uvijek na oprezu da vas ne ulovi muž, supruga ili pak jednostavno vaš životni saputnik