Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje pokazalo da većina televizijskih gledatelja voli formalnu odjeću

Većina Britanaca televizijske voditelje želi gledati u kravatama

televizija
Patrik Macek/Pixsell
26.01.2010.
u 09:37

Gotovo polovica (48 posto) anketiranih Britanaca ne želi da televizijski prezenteri budu odjeveni u jeans dok čitaju vijesti ili vode neki show.

Nekada davno nije ih se moglo vidjeti ni u čemu osim u punom večernjem izdanju kad su čitali vijesti. Danas su, međutim, TV-prezenteri malo ležerniji, odbacuju formalne sakoe i košulje u zamjenu za košulje otvorene oko vrata, veste i jeans.

Gledatelje to, čini se, nije baš impresioniralo, bilježi jučerašnji Daily Mail. Prema anketama, TV-publika zasićena je time da ležerno odjeveni televizijski prezenteri svakodnevno defiliraju njihovim dnevnim sobama. Prema istoj anketi, TV-voditelji BBC-a, odjeveni formalnije, ostavili su daleko iza sebe kolege koji su birali opušteniji stil.

Istraživanje je, inače, provedeno internetski, među tisuću odraslih osoba. Gotovo dvije trećine ispitanih (63 posto) nema dvojbi o tome da bi muški voditelji na malom ekranu morali nositi kravate. Gotovo polovica, njih 48 posto, ne želi vidjeti TV-prezentere u jeansu, a samo šest posto Britanaca smatra da je jeans prihvatljiv dok čitaju vijesti ili vode neki show. Upitani, pak, je li bitno da je čitač vijesti na malom ekranu pametan, 79 posto anketiranih je odgovorilo - da.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
davorac
11:34 26.01.2010.

može daj bože jer potomac propada malo posla malo neplaćeno i sad je blizu kraj hrvatskog brenda kravata vjerujte mi da im je kraj plaće ionako minimalne po običaju kasne a sad neplaćeno te malo raskid ugovora itd a donedavno toliko hvaljeni ali tko nezna to je čista laž sad se bave voćem i žitaricama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije