Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Vaš put prema unutrašnjem miru

Nova Rituals kolekcija: The Ritual of Jing
28. ožujka 2020. u 08:00 272 prikaza
Nova Rituals kolekcija: The Ritual of Jing
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Kolekcija The Ritual of Jing nadahnuta je drevnim kineskim konceptom Jinga koji predstavlja smirenost, mirnoću i mir te vam pomaže da stvorite osobno utočište i njegujete umijeće smirenosti i mira uz značajnije rutine. Ova kolekcija sadrži eterična ulja – primjerice, lavande, svetog lotosa, svetog drva i kineske datulje – oblikovana za postizanje smirenog i mirnog stanja uma te vam pomaže da otkrijete put prema unutrašnjem miru.

UMIRUJUĆI SASTOJCI

SVETI LOTOS
Cvjetovi lotosa uspijevaju u mirnim, blatnim vodama i na Dalekom istoku smatraju se simbolom čistoće i duhovnog razvoja te su dobro poznati po svojim smirujućim svojstvima. Budući da se bijeli mirisni cvjetovi otvaraju u zoru, a zatvaraju sa zalaskom sunca, bijeli je lotos i simbol mira.


KINESKA DATULJA
U tradicionalnoj kineskoj medicini sjemenke kineske datulje upotrebljavaju se za smanjivanje stresa i postizanje smirenog stanja uma.

Dostupno u www.douglas.hr

Nova Rituals kolekcija: The Ritual of Jing | Autor : Promo Foto: Promo

Iluzija
Prva stvar koju ugledate na fotografiji otkrit će zašto ste privlačni drugim ljudima
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom