Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila cijela obitelj

Uživo na Instagramu prenosila porod šestog djeteta: Bilo je prekrasno

Instagram/Emma Isaacs
10.06.2020.
u 15:20

Emma je svu djecu rodila kod kuće te tvrdi kako to ne bi mijenjala ni za što.

Emma Isaacs, direktorica i osnivačica tvrtke 'Business Chicks' koja promovira snagu žena na poslu i u privatnom životu, odlučila je isto promovirati i na svom Instagramu, pa je tako putem prijenosa uživo pokazala svoj porod, i to šesti po redu, prenosi Metro.

Trudove je počela osjećati 1. lipnja, a odmah je pružila mobitel prijateljima i obitelji kako bi počeli prijenos. Podršku joj je pružao i suprug Rowan, dvije primalje, doula i petero djece. Zapalila je svijeće, upalila glazbu i kretala se po sobi kako bi ublažila bolove, a kada se dovoljno otvorila sjela je u bazen. 

Više od 6000 ljudi uključilo se na live prijenos bodreći Emmu, a svi zajedno dočekali su malenog Louisa Macka. 

Foto: Instagram/Emma Isaacs

Majke pokrenule novi izazov: Svojim bebama u ruke daju jaja da vide koliko su nježne!

Idućeg dana Emma se javila svojim pratiteljima: "Hvala vam svima koji ste bili uz mene i što ste dočekali moju bebu. Bilo je zaista posebno, ali nimalo brzo kao što sam željela da bude. Trudovi su počeli oko 20 sati, ali čim sam ušla u bazen sve je stalo. To je odlična lekcija koja vas uči strpljenju. Beba je super sudjelovala, a rodio se s 4,1 kg. Zdrav je i odlično jede."

Otkrila je i da je svu djecu rodila u udobnosti svog doma. "Roditi u svojoj kući, sa svojim stvarima, u svom okruženju gdje se osjećaš sigurno je predivna stvar koju sam htjela podijeliti s ljudima. Bila je to jedna prekrasna noć."

Prenositi porod javnosti nije novost ni među Hrvaticama. Naime, naša beauty blogerica i YouTuberica, Ivana Blažoti Mijoč na svom je YouTube kanalu objavila video rođenja svog sinčića Lennoxa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije