Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ŠMINKE

Prvo su je zasuli kritikama, a sad je pokazala kako izgleda mjesec dana nakon poroda

Sementa Rajhard
Foto: Instagram
1/6
22.05.2020.
u 12:46

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard najnovijom fotkom na Instagramu otkrila je kako izgleda bez šminke samo mjesec dana nakon poroda.

Javnost ju je zapazila zbog pjevačkog i glumačkog talenta u serijama "Stella" i "Čista ljubav", a prošlog mjeseca Sementa Rajhard postala je majka kćerkice Stelle. U nedavnoj objavi tijekom vožnje automobilom, Sementu su zasuli kritikama pa je pjevačica Pamela Ramljak zauzela njezinu stranu, a najnovijom fotografijom Sementa je pokazala kako izgleda mjesec dana poslije poroda nakon šminke.

Foto: Instagram screenshot

Jedna pratiteljica primijetila je da izgleda umorno i neispavano i utješila ju: "Bez brige, znam kako ti je", a druga joj je dobacila kako joj baš stoji majčinstvo: "Blistaš".

Podsjetimo, novopečeni roditelji Sementa Rajhard i njezin zaručnik Vanja Brundula uživaju sa svojom kćerkicom Stellom koja je na svijet došla prošlog mjeseca. Kako bi približila svijetu provođenje zajedničkog vremena s obitelji, Sementa je nedavno objavila fotografiju nakon koje su je neke mame prozvale da ne brine o sigurnosti djeteta, a u njezinu obranu stala je pjevačica Pamela Ramljak.

Foto: Instagram screenshot

- Pliz zategni pojaseve na sjedalici. Moraju biti skroz zategnuti i uz tijelo. Jako sam osjetljiva na djecu u sjedalicama i vjećno tupim da se djeca zatežu i pravilno vežu - napisala joj je pratiteljica, a druga se nadovezala: "Mogla bi još koji dan biti kući s bebom".Nakon toga stigao je komentar bivše članice Femminema Pamele Ramljak.

- Žena je tek stavila dijete u sjedalicu, sigurno će zategnuti kasnije pobogu, samo je stala kratko da napravi fotku, a ovo as izlaskom iz kuće i komentarom da je rano mi je strašno. Danas mater ne može ni uživati s djetetom da se netko ne pravi pametan s komentarima. Strašno - uzvratila je.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

 

Ključne riječi

Komentara 1

SK
skupiduša
14:56 22.05.2020.

Sviđa mi se glumica sa sminkom i bez nje, ali je neistina da je potpuno bez sminke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije