Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Uz recepte i savjete o zdravoj prehrani promijenite navike i postanite – vegan

06.09.2013., Zagreb - Sesti ZeGeVege festival odrzivog zivljenja u organizaciji Prijatelja zivotinja, u sklopu medjunarodnog projekta Vegemanija i kampanje Zeleni ponedjeljak, otvoren je na Trgu bana Jelacica. Posjetitelje dvodnevnog festivala ocekuje vis
06.01.2016.
u 23:45

Osim što je zdrava, veganska prehrana utječe i na sudbinu bića s kojima dijelimo planet, uštedu prirodnih resursa, sprečavanje gladi

Nova godina tek je počela, ako još niste donijeli odluku po čemu bi mogla biti drukčija od protekle, možete krenuti od promjene prehrambenih navika.

Odluku da ćete se zdravije hraniti, a možda i skinuti koji kilogram, dopunite prelaskom na vegansku prehranu. Na taj način možete utjecati na vlastito zdravlje i dobar izgled, a uz to i na dobrobit drugih ljudi, okoliša i životinja.

Veganska prehrana osigurava sve hranjive sastojke potrebne za dobro zdravlje, snagu i vitalnost. Temeljena na cjelovitim namirnicama, s obiljem svježeg voća i povrća, žitarica, mahunarki, orašastih plodova i sjemenki, pomaže održavanju željene težine, štiti od bolesti i donosi mnoge zdravstvene koristi.

Osim što je zdrava, veganska prehrana izravno utječe i na sudbinu mnogih bića s kojima dijelimo planet, uštedu prirodnih resursa, sprečavanje gladi u svijetu i smanjenje zagađenja okoliša. Ako se do kraja siječnja prijavite na Vege izazov na www.veganopolis.net, 30 dana primat ćete recepte te informacije o veganstvu, namirnicama biljnog podrijetla i prehrambenim navikama. Uz to, stiže vam i video s uputama za vježbanje. 

>>Detoksikacija uz povrtne juhe, ribu, sokove, čajeve i grudanje 

Komentara 1

SW
swirac
08:57 07.01.2016.

A kad će meso...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije