Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up

Uz pomoć trikova lako do punijih usana

Usne, make up, šminka
Foto: Thinkstock
14.05.2014.
u 13:20

Za dobru pripremu prije svega valja napraviti piling usana, kako bi se uklonile mrtve stanice, a samim time i ruž duže ostao na usnama u istom obliku

Imam pravilne, ali tanke usne kojima nedostaje volumena. Kako postići dojam bujnijih usana?

(Sandra, Karlovac)

Postoje brojni make up trikovi kojima je moguće napraviti dojam većeg volumena usana, kako na gornjoj tako i na donjoj usnici.

Za dobru pripremu prije svega valja napraviti piling usana, kako bi se uklonile mrtve stanice, a samim time i ruž duže ostao na usnama u istom obliku. Kada završite s pilingom, korektorom označite rubove usana s gornje i donje strane. Pazite da vam se korektor dobro razmaže, da ne bi ostale neželjene linije. Kada završite s nanošenjem korektora, pažljivo nanesite olovku za usne ako se njome koristite, a ako ne, možete odmah prijeći na nanošenje ruža.

Nanesite ga u pravilnom jačem sloju. Za dojam većeg volumena preko ruža nanesite sjajilo u prozirnoj boji ili s efektom u istoj nijansi ruža kojim se koristite. Što se tiče boje koju ćete odabrati, ona ovisi o prigodi i ostatku make upa. Za dnevno proljetno izdanje predlažem nježnije pastelne nijanse ruževa, u kombinaciji s prozračnim rumenilom i maskarom, za postizanje prirodnog “looka”.

>>Želite izgled punih usana? Ništa lakše uz ove tri 'stvarčice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije