Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakinim stopama

Unuka Estée Lauder lansirala vlastitu kozmetičku kolekciju

aerin (1)
Foto: Aerin / Estee Lauder
1/3
06.09.2012.
u 18:00

Aerin Lauder otkrila je vlastite tajne ljepote u preparativnoj i dekorativnoj kozmetici koja odiše mirisom ruže

Aerin Lauder, unuka slavne Estée Lauder, ne želi živjeti samo na bakinim lovorikama nego je lansirala i vlastiti kozmetički brend Aerin kojim otkriva vlastite tajne ljepote.

Najveći svjetski modni časopisi poput Marie Clairea i Voguea pohvalili su njezinu jesensku kolekciju šminke Aerin Essentials koju je, kaže, dizajnirala da svakodnevnu rutinu uljepšavanja jednostavno približi svakoj ženi. Make up nježnih pastelnih tonova odiše mirisom ruže, baš kao i kreme za ruke i tijelo iz Aerine kolekcije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije