Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer pred ekranom

Umri muški ili Prljavi ples? Najbolji filmovi za Valentinovo za nju i njega

Prljavi ples
Foto: Youtube
1/2
10.02.2014.
u 14:30

Dok ona preferira romantične komedije s Jennifer Aniston, njemu su ipak draži akcijski filmovi s Bruceom Willisom. Donosimo vam listu pet filmova za nju i njega.

Mnogi će zaljubljeni ovo Valentinovo provesti pred malim ili velikim ekranima uživajući u dobrom filmu. No, kako bi dan zaljubljenih prošao u dobroj atmosferi, valja imati na umu kako se njezin i njegov ukus u filmovima vrlo često ne poklapaju.

Dok ona preferira romantične komedije s Jennifer Aniston, njemu su ipak draži akcijski filmovi s Bruceom Willisom. Donosimo vam listu pet filmova za nju i njega.

ZA NJU:

PRLJAVI PLES

Želiti li ju iznenaditi romantičnim filmom, s 'Prljavim plesom' ne možete pogriješiti. Klasik osamdesetih, Jennifer Grey, Patrick Swayze i puno dobre glazbe garancija su romantičnog provoda.

TITANIC

Ljubavna priča Rose i Jacka osvojila je srca gledatelja diljem svijeta te je postala prvi film koji je zaradio više od milijardu dolara. Romansa nad koju se nadvila tragedija, zasigurno će vašoj boljoj polovici izmamiti pokoju suzu na lice.

CASABLANCA

Kultni klasik iz 1942. jedan je od najpoznatijih ljubavnih filmova i ovo Valentinovo pravo je vrijeme da se prisjetite crno bijele romanse Humphreya Bogarta i Ingrid Bergman.

MOSTOVI OKRUGA MADISON

U romantičnoj drami snimljenoj prema istoimenom romanu 1995. briljirali su Meryl Streep i Clint Eastwood. Uz maestralne glumačke izvedbe i epsku ljubavnu priču malo tko će ostati ravnodušan.

NOTEBOOK

Ryan Gosling i Rachel McAdams mladi su par koji se zaljubio u 40-ima godinama prošlog stoljeća, no između njih su stale razlike u društvenom statusu.  Nabijen emocijama i romantikom koja ne poznaje granice, predstavlja savršen je izbor za romantičnu večer pred malim ekranom.

ZA NJEGA:

UMRI MUŠKI

'Umri muški' nešto je poput 'Prljavog plesa' za muškarce koji ga mogu gledati baš svaki put kad se prikazuje na televiziji. U akcijskom filmu iz 1988. glavnu je ulogu tumačio Bruce Willis, a o popularnosti dovoljno svjedoče i četiri nastavka koja su uslijedila. Odaberete li bilo koji od njih vaša će vam 'gora polovica' biti zahvalna.

BILO KOJI FILM O SUPERHEROJIMA

Filmovi o superherojima nikad nisu bili popularniji. Spiderman, Batman, Superman, Ironman i Wolverine svake se godine iznova rađaju na velikom platnu i zarađuju basnoslovne svote. Što god odabrali, nećete pogriješiti.

EXPENDABLES

Većina muškaraca u mladosti je 'gutala' akcijske filmove s Dolphom Lundgrenom, Sylvesterom Stalloneom i Jean-Claude Van Dammeom. Vidjeti sve svoje omiljene akcijske junake na jednom mjestu, ostvarenje je dječačkog sna.

STAR WARS/STAR TREK

Iako će se ljubitelji bilo koje od ove dvije popularne franšize vjerojatno zgroziti što se obje spominju u istoj rečenici,  ljubitelji SF-a često se dijela na one koji preferiraju Kapetana Kirka i Mr. Spocka te onima kojima su držai Han Solo i Chewbacca.

ROBOCOP

U kinima se upravo počeo prikazivati Robocop, remake  SF klasika iz 1987. godine. U novoj verziji priče o kiborgu policajcu, glavne uloge tumače Joel Kinnaman, Gary Oldman i Michael Keaton. Kao i ostali filmski prijedlozi i ovaj će vašeg muškarca vratiti u dane djetinjstva te mu dati priliku da svog omiljenog junaka ovidi u nvooj veziji.

BONUS  - ZA NJU I NJEGA

Ako ste Valentinovo odlučili provesti u kinu, naša preporuka ide filmu 'Ona' u kojem ćete oboje podjednako uživati.

Radnjom smješten u bliskoj budućnosti u Los Angelesu, film prati Theodorea Twomblyja (Joaquin Phoenix), kompleksnog duhovnog čovjeka koji za život zarađuje pišući dirljiva, osobna pisma za druge ljude koji mu taj posao plaćaju. Slomljenog srca nakon što mu je propala dugačka ljubavna veza, Theodora zaintrigrira novi napredni operativni sistem – koji je zapravo samostalna umjetna inteligencija. Nakon što ga pokrene upozna „Samanthu“ (Scarlett Johansson), bistar ženski glas koji je ujedno pronicljiv, osjećajan i iznenađujuće humorističan.Kako njezine potrebe i želje rastu u tandemu s njegovim, njihovo prijateljstvo se produbljuje u ljubavnu vezu...

Ova originalna drama propituje odnos čovjeka i tehnologije, a o kvaliteti svjedoči i pet nominacija za Oscare, uključujući i one za najbolji film i scenarij.

>> Joaquina Phoenixa nakon ljubavnog kraha zavodi glas i um Scarlett Johansson

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije