Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recept

Ulje od ružmarina – kako napraviti i koristiti?

Ružmarin
Thinkstock
18.12.2017.
u 11:33

Ružmarin dodajemo raznim jelima, no kada od njega napravimo macerat, stvorit ćemo potpuno nov način za korištenje ovog vrijednog začina.

Ružmarin je začin osvježavajućeg mirisa koji hrani daje bogat okus te čini svako jelo boljim i zdravijim. Njegovo ulje također je cijenjeno zbog svoje aromatičnosti u kulinarstvu, ali i odličnog djelovanja na zdravlje kože.

Osim za bogatiji okus mnogih jela poput salata, ulje od ružmarina pomaže ukloniti celulit i potaknuti cirkulaciju kože.

Ružmarin dodajemo raznim jelima, no kada od njega napravimo macerat, stvorit ćemo potpuno nov način za korištenje ovog vrijednog začina. Ulje od ružmarina moguće je kupiti gotovo, u prodavaonicama suvenira ili domaćih proizvoda, na raznim sajmovima te u trgovinama zdrave hrane.

Ono ipak može biti dosta skupocjeno, a kako ga jednostavno možete napraviti sami pročitajte na portalu Kreni zdravo.

Pogledajte i video Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije