Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOLA

Učeniku zabranili užinu koju mu je majka pripremila zbog jedne 'nezdrave' namirnice

LUNCH PAKET
Foto: Shutterestock
30.04.2019.
u 16:31

'Naradila sam se kako bi svojem sinu pružila što kvalitetniji obrok. Po mojem mišljenju, hrana koju sam mu pripremila poprilično je zdrava, a to ću poručiti i samoj školi'

Jedna je majka u Australiji ostala u potpunom šoku kada je škola njezina sina vratila 'lunch paket' kojeg mu je taj dan pripremila. Naime, jednu od namirnica u njegovom paketu ocijenili su kao nedovoljno zdravu, te su mu iz tog razloga vratili užinu, piše Mirror.

U paketu je bilo različito voće, povrće, bjelančevine, ali mu je također spakirala i nekoliko kobasica koje su tako prouzrokovale negodovanje među učiteljima. Mami su poslali i poruku u kojoj je pisalo "Radimo zajedno kako bismo djeci omogućili zdrav izbor hrane! Dosta namirnica koje ste stavili bilo je zdravo, međutim kobasice imaju veliku razinu masnoće!"

Pobješnjela majka podijelila je svoje misli o nemilom događaju na svojem Facebook profilu. 

- Naradila sam se kako bi svojem sinu pružila što kvalitetniji obrok. Po mojem mišljenju, hrana koju sam mu pripremila poprilično je zdrava, a to ću poručiti i samoj školi- kazala je povrijeđena majka.

Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

Ključne riječi

Komentara 21

KO
komar64
12:29 30.04.2019.

Primjer tko se sve nameće u odgoju djece...sada svi drugi vole djecu više od njihovih roditelja....propast društva.

DU
Deleted user
18:12 30.04.2019.

suviše prskane industrijske jagode, ili umjetno krštene jabuke koje su onda još dobro vakumirane u plastičnoj omotnici, zimskog povrća iz staklenika, vode koja nije mineralna nego dobivena iz stajaćih voda te obogažena kemijskim putem, i slično...

VA
Valer
07:20 01.05.2019.

U članku vidim naglasak na nešto drugo ne na kobasicu a to je kontrola. Jel nekom zamislivo da se u našim školama kontrolira što djeca nose u školu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije