Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi je osudili

U vezi je s bivšim mužem svoje prijateljice: ‘Ona je još uvijek zaljubljena, rekli su mi da sam napravila ogromnu pogrešku’

Shutterstock
07.09.2023.
u 12:30

Žena je rekla da je počela izlaziti s Charlesom nakon što je premještena u njegov odjel na poslu i odlučila mu ne reći da je prijateljica s njegovom bivšom suprugom Kate

26-godišnju ženu prozvali su 'groznom i bezobraznom' nakon što je otkrila da je potajno hodala s bivšim mužem svoje prijateljice. Objasnila je da se njezina prijateljica razvela od Charlesa (32) prije tri godine i "očajnički" želi obnoviti vezu unatoč njihovoj "čudnoj" razdvojenosti, piše The Sun.

Žena je rekla da je počela izlaziti s Charlesom nakon što je premještena u njegov odjel na poslu i odlučila mu ne reći da je prijateljica s njegovom bivšom suprugom Kate (29). Napisala je poduži post na Redditu objašnjavajući da je postala bliska prijateljica s Kate nakon što su počele surađivati. “Kate ima nekoliko problema pa sam ja jedna od njezinih rijetkih prijateljica. Mnogi razgovori s Kate vrte se oko njezina bivšeg supruga, 'Charlesa'. Razveli su se prije tri godine, a ona je još uvijek opsjednuta njime. Ona ga očajnički želi natrag i provela je ove posljednje tri godine u biti samo uhodeći ga. Njihov je razvod bio stvarno neuredan (i prema Kate i Charlesu, razvod je njezina krivnja). Ona želi drugu priliku i vjeruje da može bolje, ali Charles ne želi imati ništa s njom. Očigledno je bila vrlo toksična i opsesivna, vrlo kontrolirajuća i manipulativna. Čim je razvod okončan, Charles je jasno dao do znanja da ne želi imati ništa s njom i blokirao ju je.”

VEZANI ČLANCI:

Rekla je da Kate priča o svom slomljenom srcu kad god odu zajedno na piće i priznala je da je napravila lažne račune na društvenim mrežama kako bi pratila svog bivšeg supruga. Žena je tvrdila da nikada nije vidjela fotografije Kateinog bivšeg supruga i da nije znala da je on radio u istoj tvrtki prije nego što su se upoznali.

"Na kraju su me prebacili u njegov odjel i stvarno smo se složili. Jako je drag i zgodan. Ipak, ono u čemu sam ja možda loša osoba je to što sam nakon mjesec dana ili dva poznanstva s njim saznala da je Katein bivši (još jedan kolega s posla mi je to spomenuo). Nisam rekla Kate da sam razgovarala s njezinim bivšim, a također nisam rekla njezinom mužu da sam s Kate prijateljica. Charles se ne voli družiti ni s kim tko poznaje Kate… ona je očito slala ljude u prošlosti da se 'sprijatelje' s njim kako bi pronašli nešto o njemu. U svakom slučaju, shvatila sam da sam se zaljubila u njega, a očito je taj osjećaj bio obostran, i počeli smo izlaziti otprilike tri mjeseca nakon što smo se upoznali. Stvarno mislim da je on moja srodna duša – on je sve što sam ikada željela od muškarca, jako je drag i suosjećajan, između ostalog"; rekla je.

Tvrdi da se u početku osjećala pomalo krivom jer je znala da je Kate još uvijek zaljubljena u njega, ali smatra da su prošle tri godine i da bi Kate trebala nastaviti dalje, te da Charles također zaslužuje priliku da nastavi dalje.” Žena je otkrila da se sada boji za svoju sigurnost jer je Kate saznala za romansu i prijetila joj.

VEZANI ČLANCI:

“Pogriješila sam što nisam rekla Charlesu, a on je saznao tako što ga je Kate kontaktirala s jednog od svojih lažnih računa. Govorila je sve te laži o meni kako bi ga pokušala natjerati da prekine sa mnom i nazivala me užasnom prijateljicom i govorila stvari o tome kako ne bi trebao željeti biti s nekim tako nepoštenim kao što sam ja. Charles je bio uznemiren kad je saznao za moj odnos s Kate. Što je razumljivo, jer sam znala da ne voli da ga se povezuje s ljudima koji je poznaju, ali mislila sam da bi to bilo u redu. Nije baš razgovarao sa mnom u zadnje vrijeme i jako mi je žao što sam ga uznemirila", dodala je.

Žena je tvrdila da ne bi trebalo biti važno što je ona prijateljica s Kate jer nije dijelila ništa o čemu su razgovarale. Korisnike Reddita upitala je je li ona loša osoba. Tema je bila preplavljena komentarima koji su ženi govorili da je njezino ponašanje pogrešno i da joj Charles vjerojatno neće oprostiti. Jedan je komentirao: “Lagala si i izazvala potpuno nepotrebne drame između dvoje ljudi kojima to stvarno više ne treba. Povrh svega, ne razumijem zašto bi se namjerno dovela u središte te situacije. Sretno u uklanjanju Kate iz svog života. Ona će vas također godinama opsjedati. I Charles, pa, ne vidim da bi vam mogao oprostiti ovo. Samo je želio mir, a vi ste vratili tone otrovne drame u njegov život.” Drugi je napisao: “Vi ste grozna osoba. Oboje vas moraju blokirati. Tako otrovno.” Treći je rekao: “Ovo je bilo duboko manipulativno s vaše strane. Zatajili ste informaciju s razlogom. Budite odgovorni za svoje izbore i za način na koji vaši izbori čine da se drugi osjećaju. Teško je izgraditi bilo što stvarno na nepoštenim temeljima, 'srodna duša' ili ne. Srodne duše ne bi trebale ovako varati jedna drugu." Četvrti se ubacio: "Niste nužno u krivu, ali ja osobno ne bih želio biti prijatelj s nekim tko je izlazio s mojom bivšom, pogotovo s mojim bivšim mužem." 

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije