Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupirali jug

U Dubrovniku nema mjesta za paniku, Andrija Jarak se odmara

15.08.2016., Dubrovnik - Novinar Informativnog programa Nove TV Andrija Jarak na kupanju s obitelji.    Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
17.08.2016.
u 11:11

Za izborne dane reoorter puni baterije u svom rodnom gradu

Opće je poznato da je Dubrovnik omiljeno ljetno odredište mnogih svjetskih faca, no nisu mu odoljela ni domaća poznata lica. Osim nezaobilazne šetnje Stradunom, poznati vrijeme provode uživajući u morskim radostima na plažama. U Dubrovniku su trenutačno i reporter Nove TV Andrija Jarak, pjevačica Maja Šuput, ali i voditeljica Vanja Halilović.

Podsjetnik na seriju

Iako smo Dubrovčanina Andriju Jarka navikli gledati kako se javlja s poprišta raznih nesreća, pobuna i uhićenja, ovaj put nema razloga za paniku. Poznati televizijski novinar u rodnom se gradu odmara sa suprugom Ivanom i troje djece. Ljetne dane provode na plaži uživajući u kupanju, ronjenju, sunčanju i skokovima u more. Jarak se plažom prošetao u crvenim kupaćim boksericama, a taj je prizor mnoge podsjetio na legendarnog Mitcha Buchannona iz hit serije “Spasilačka služba”.

Zaljubljeni pak par Vanja Halilović i Frane Barbieri u vezi su šest godina, no javnost ih nema često priliku vidjeti zajedno na fotografijama. Ipak, ljetni je odmor iznimka pa su snimljeni kako zajedno uživaju na plaži.

Zgodne u ležernom izdanju

Društvo im je pravio i Franin sin, devetogodišnji Lennon Bennet kojeg je dobio u braku sa poduzetnicom Sanjom Duggan. Vanja se uživanjem na ljetovanju pohvalila i na Instagramu gdje je obožavatelje počastila fotografijama u ležernim ljetnim kombinacijama te pokazala besprijekornu figuru. Pjevačica Maja Šuput svako ljeto provodi radno, no uspjela je ukrasti koji dan za sebe, a provela ih je na dubrovačkoj plaži. Sunčala se, kupala, čitala i, naravno, fotografirala. Međutim, osim uobičajenih fotografija na Instagramu, obožavatelji sada imaju priliku vidjeti i kako Maja izgleda u najopuštenijem izdanju i bez pomoći filtara za uljepšavanje fotografija. I moramo priznati, nije razočarala, štoviše, sjajno izgleda i u izvrsnoj je formi.

>>Zbog fotografija Ivanke Trump svjetski mediji očarani Hrvatskom

>>Ivanku Trump i supruga Jareda Kushnera oduševio Dubrovnik

Komentara 4

Avatar ivo587
ivo587
12:55 17.08.2016.

a taj je prizor mnoge podsjetio na legendarnog Mitcha Buchannona iz hit serije “Spasilačka služba,, nije nego je samo tebe podsjetio.

KA
kacavenda
12:01 17.08.2016.

Usuka se nesto hahaha

AM
Axis Mundi
15:47 17.08.2016.

čitatelji nisu ovce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije