Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trend

U 2014. nosit ćemo - ljubičasto!

ljubičasti make up
Foto: Thinkstock
10.12.2013.
u 17:00

Trendseterice diljem svijeta će iduće godine obožavati sve nijanse ljubičaste boje

Poznati institut za boje Pantone proglasio je koja boja će obilježiti 2014. Radi se o, kako je oni nazivaju, boji orhideje. Trendseterice diljem svijeta će iduće godine obožavati sve nijanse ljubičaste boje, piše Budi.in

Leatrice Eiseman, izvršna direktorica Pantone instituta za boje, objasnila je kako je ta nijansa očaravajuća kombinacija boje fuksije, ljubičaste i ružičaste koja potiče samopouzdanje, pruža veseljem ljubav i zdravlje.

"To je boja koja plijeni pozornost. Nešto je drugačija od drugih", objasnila je Leatrice.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sunčica
Sunčica
14:53 11.12.2013.

Ja ću nositi moj ruž Deep Violet Kiss 666 Versace

KO
kostanj
21:05 10.12.2013.

Panetone??? Pantone se bavi bojama, što ste mogli doznati i da ste pokušali provjeriti vijest i doznati koje su ostale boje u igri za proljeće 2014. Nije to, dragi novinarčiću, neko složeno istraživanje, čak i Google može pomoći :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije