Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U 2012. uz glazbu Soulfingersa u Dubrovačkim vrtovima sunca!

Dubrovački vrtovi sunca (1)
Foto:
1/9
PR
Autor
PR članak
17.12.2011.
u 08:00

Za Vas, ples i gala večera uz Soulfingerse, a za Vašu djecu dječji  gala meni doček, glazba i igre pod budnim okom stručnog osoblja u dvorani pored Vaše. 

Pripremite svoje plesne cipelice, trebat će vam, jer vladari glazbenih soul ritmova SOULFINGERSI predvođeni Denisom Ahmetaševićem ovogodišnjom zvijezdom televizijskog spektakla PLES SA ZVIJEZDAMA, poznati su kao pravi izbor za iznimnu plesnu zabavu u najluđoj novogodišnjoj noći.

U Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim vrtovima sunca, osmislili su  i poseban dječji doček Nove godine uz bogat program koji uključuje dječji gala meni, glazbu, igre i zabavne aktivnosti uz stručno osoblje koje će u svakom trenutku brinuti za vaše najmlađe . Lijepši i opušteniji novogodišnji doček , teško da možete i zamisliti.

Izuzetna gastro ponuda začinjena jadranskim okusima, koju će okruniti novogodišnja gala večera sa šest sljedova, biti će upotpunjena spektakularnim vatrometom i humanitarnom lutrijom u kojoj će najsretniji osvojiti boravke u Radisson hotelima diljem Europe i glavnim zgoditkom boravkom u pariškom Radissonu s uključenom avionskom kartom poklonom Croatia Airlinesa.

Za one koji se odluče u Dubrovačkim vrtovima sunca  odmoriti koji dan duže, na raspolaganju je jedna od najbogatijih SPA i wellness ponuda na Jadranu, besplatan shuttle prijevoz do srca Dubrovnika, te sportski centar s teretanom, squash, badmington i teniskim terenima.

Želite prijaviti greške?