Naslovnica Lifestyle

Turisti otkrivaju koja je zemlja u Europi, uz Hrvatsku, najjeftinije odredište

Korisnica društvene mreže uvrstila Hrvatsku u jeftinija putovanja u Europi
11. srpnja 2019. u 13:40 40 komentara 5697 prikaza
Foto: Shutterstock

Korisnica Quore, Geetika Sachdeva strastvena je putoholičarka i odlučila je podijeliti na ovoj društvenoj mreži kamo se najviše isplati putovati, odnosno gdje je najjeftinije otputovati, a na popisu se pronašla i Hrvatska.

 

Geetika putuje Europom od 2013. godine, a otkrila je kako je za nju život u Njemačkoj, zemljama Skandinavije i Švicarskoj skup, dok je recimo putovanje u Belgiju znatno jeftinije.

VJERNI FAN Australac ne odustaje: 'Da mogu putovati u samo jednu zemlju do kraja života, izabrao bih Hrvatsku'

Geetika je sastavila kratki popis od nekoliko zemalja, a Hrvatska se našla na prvom mjestu. "Gradovi kao što su Dubrovnik ili Hvar imaju skuplji smještaj, pogotovo nakon serije Game of Thrones. Bez obzira na to, ostatak zemlje je prekrasan i dostupan.Također, možete putovati u Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju koje su blizu."

Što kažete? Australac napravio popis: 'Nikada nemojte posjetiti Hrvatsku ako ne volite ove stvari!'

Od ostalih zemalja navela je gradove Budimpeštu u Mađarskoj i Prag u Češkoj te Poljsku, u kojoj je Krakow grad za koji je napisala da je "must see". Za Bugarsku i Rumunjsku napisala je kako imaju poseban šarm i da nema mnogo turista u njima. Njezin je odgovor na Quori postigao veliku popularnost te je pročitan 58 tisuća puta. 

 

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

  • Stipan:

    Ja svakodnevno imam kontakt sa ljudima iz raznih zemalja i svi su mišljenja da je Hrvatska jako skupa.

  • rikverc:

    Tenetife su zakon i to zimi. Ako se dobro informiras, proci ces jako dobro i jeftino.

  • bluesman:

    Nisam vidio ni pozobao pamet cijelog svijeta, no bio sam na puno lijepih mjesta. Posljednje sta sam vidio ( ljetovao) su Gran Canaria i Teneriffa. Nazalost Hr je organizacijski i cijenama daleko preskupa za svaku uslugu koju nudi. Necu ovdje ... prikaži još! na daleko i siroko...no svakom je jasno da nas i u ovom turistickom sektoru ceka jedno gorko otrijeznjenje, nazovimo to pusionom. Nije to nista novo za ovu napacenu zemlju bez vizije i strategije.